Őszi fehérnemű kampány mustra
2018. október 17. írta: Szabinae

Őszi fehérnemű kampány mustra

Mi Nők imádunk fehérneműket vásárolni. Olyan ez nekünk, mint a férfiaknak a borotvahab. Kell nekünk. Érzeni szereznénk az új szerzeményünket magunkon. Legyen az csipke, szatén, selyem, pamut, vagy éppen latex. 

Persze fehérnemű vásárlási függőségünkön az üzletek kínálata sem javít. Hivogatóan csalogatnak be minket az üzletbe, és ott már nem eresztenek el. Nem tudunk üres kézzel távozni. Főleg ha szezonközi akció is van a kollekcióra...

Te melyik fehérneműt szereted jobban? Szexi latex, vagy visszafogott csipke? Mutatjuk a szezon fehérnemű trendjeit!

 DKNY

Emily Ratajkowski a Robin Thicke által készített klipből lehet ismerős nektek, ahol félmeztelenül táncolt. Na már most feltáncikálta magát a DKNY soraiba, ahol a legújabb fehérneműket mutatja.

A komplett anyag a képre kattintva érhető el:

LASCANA

Alessandra Ambrosio a német Lascana márka arca lett az őszi szezonra is. Letisztult vonalvezetést és kényelmes darabokat találunk a márkánál.

A komplett anyag a képre kattintva érhető el:

HONEY BIRDETTE

A dán Honey Birdette szexi latex és csipke fehérneműivel csábít vásárálásra. Kissé erotikusra sikerültek a kampányképek, de a képre kattintva Ti is végig tudjátok görgetni őket:

YAMAMAY

Az extra kényelmes melltartóiról ismert márka Kate Upton választotta újfent a kampányában, és ő kismamaként is boldogan mutatja be nekünk a legújabb fehérnemű trendeket.

A komplett anyag a képre kattintva érhető el:

STELLA MCCARTNEY

A mellrák elleni harc hónapjának tiszteletére Sofía Vergara lett a kampányarc, aki a legjobban fizetett sorozat színésznő jelenleg a világon és a Modern családban láthattad.

A komplett anyag a képre kattintva érhető el: