Elsa Hosk viseli az idei év Fantasy Bra-ját!
2018. november 06. írta: Szabinae

Elsa Hosk viseli az idei év Fantasy Bra-ját!

A svéd modellt érte az a megtiszteltetés, hogy az 1 millió dolláros Victoria's Secret Fantasy Brat bemutassa a közönségnek a november 9-én megrendezésre kerülő fehérnemű shown.

A 282 millió forint értékű melltartó elkészítése több, mint 930 órát  vett igénybe, és 2100 darab 71 karátos Swarowski Atelier gyémántot applikáltak fel az ezüstből készült alapra az ékszerészek. 

Elsa Hosk olyan  nevek mellé lép fel így az angyalok között, mint Gisele Bündchen, Candice Swanepoel, illetve Adriana Lima.

Az idei show különlegessége, hogy magyar modell is kifutóra lép Palvin Barbi személyében, akinek ez lesz a második VS vonulása.

Elsa Hosk a People magazinnak adott interjúban a következőket nyilatkozta a megtiszteltetésről:

"Remegett az egész testem. Nem azért, mert ideges voltam, csak annyira izgatott. Egyszerűen elképesztő érzés volt, még soha nem éreztem ilyet korábban. Határozottan egy olyan pillanat volt, amit sosem fogok elfelejteni. Egyértelműen a leggyönyörűbb fantasy bra, amit valaha láttam. Nagyon menő, letisztult, modern és csillogó. Ha én tervezhettem volna, akkor is pont így nézne ki. Amikor rámadták, az olyan volt, mintha valaki varázsolt volna a testemen"

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Érdekes lehet még:

Ők lépnek fel az idei bemutatón - modell lista

Íme az idei Victoria's Secret bemutató modelljei

21 év Fantasy Bra-ja

Ennyit változott 21 év alatt a fehérnemű divat

VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW

Íme az év legdögösebb divatbemutatója: A Victoria's Secret fehérnemű bemutató

Lais Riberio - Fantasy Bra

Lais Ribeiro viseli az idei év Fantasy Bra-ját!

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');