Látványos sziluettek a Valentino pre-fall kollekciójában
2018. december 01. írta: Szabinae

Látványos sziluettek a Valentino pre-fall kollekciójában

Valentino már régóta a lélegzetelállító kifutók koronázatlan királya. Minden alkalommal szinte lélegzetvisszafojtva figyelem a ruhakölteményeket, és bennük lakozó időtlen eleganciát. 

Ez a Pre-Fall kollekcióval sem volt másképp, melyek Tokióban mutattak be. Ez volt a divatház első showja Tokióban, de valószínűleg nem az utolsó, ugyanis Pierpaolo Piccioli konkrétan ünnepelte a ruhakölteményekkel a japán kultúrát.

A kreatív igazgatót a wabi-sabi, és a japán esztétika ihlette, amely a tranziencia és a tökéletlenség elfogadására összpontosított. A koncepciót aszimmetrikus sziluettekké, fodros és újragondolt Valentino virágnyomatokká redukálták vörös és fekete selyemfestékkel kiegészítve.

A divatbemutató vérvörössel kezdődött, feketével, fekete-fehérrel, kevés mintással folytatódott, majd újra vörösbe borulva fejezte be tüllcsodákkal, és virágos selyemfestéknyomatokkal. 

Egyszerűen káprázatos volt. És ha a kreációk nem bűvölték volna el eléggé a szakmát, akkor a bemutató végét jelző rózsaszirom eső gondoskodott róla :)

Kattints a képre és nézd meg a bemutatót:

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');