Íme a 2019-es konyhatrendek
2019. február 27. írta: Szabinae

Íme a 2019-es konyhatrendek

A 2019-es év konyhatrendje nem sokban változott a tavalyi évhez képest. Még mindig a hangsúly a letisztult elegancián, és praktikusságon van. Egyre inkább hangsúlyosabbá válik az okos tárolás, a terek praktikus kihasználása, a különleges kiegészítők használata, és persze a környezetvédelem. Számos újrahasznosított anyagból készült konyhai kiegészítőt, illetve bútort lelhetünk már az üzletekben, és maga a szelektív hulladékgyűjtés is kezd trendivé válni.

Mutatom az idei év vezető trendjeit:

modern-farmhouse-kitchen-14.jpg

Ha pedig Te is konyha felújításon gondolkozol, akkor érdemes kimenned március 1-3 között a Budapest Sportarénában tartott Konyhakiállításra, ahol személyesen is megismerkedhetsz a legújabb konyhatrendekkel.

FEHÉR KONYHA

A fehér még mindig nagy divatnak számít. A skandináv minimalista konyhatrend az idei évben is a legfelkapottabbak közé tartozik.

CSEMPE

A minimalista konyhadesign tökéletes kiegészítője lehet egy feltűnőbb mintázatú csempe, vagy falipanel. De akár egy vinil tapétát is alkalmazhatsz úgy, ahogy azt én is tettem a konyha felújításánál. 

MATT FEKETE KONYHA

A fényes fehér konyhákat az idei trend előrejelzés szerint le fogja váltani a matt fekete eleganciája, de a kék és a sötét szürke színek is teret nyernek majd. A fekete fontokkal rendelkező konyhába érdemes fémes felületű konyhabútort választani az elegáns hatás eléréséhez.

TÁROLÁS

A rendszerezők használata egyre inkább teret nyer. Az okos tárolás, az üvegek, és dobozok használata, az áttekinthetőség az év vesszőparipája. 

konyhai_tarolas_blogozine_6.jpg

DIVAT A SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉS

A szelektálás szerencsére egyre inkább terjed el. A környezetvédelem egyre inkább nagyobb trend lesz 2019-ben. Ha még nem tetted meg, akkor szerezz be idén mindenképpen hulladékszelektáló tárolókat a konyhádba.

konyhai_tarolas_blogozine_1.jpg

Képek forrása: hgtv.ca

A bejegyzés támogatója: 

kk_logo_2012_rgb_mid_black_base.jpg

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');