Sminkek egyenesen a Fashion Weekről
2019. április 03. írta: Szabinae

Sminkek egyenesen a Fashion Weekről

bcefw_cover_1.jpg

A BCEFW nem csak ruhakölteményben, de sminkekben is erős volt az idei szezonban. Láthattunk mindenféle sminket a letisztulttól kezdve az extrémig. A L'oréal sminkes csapata a kapott mood boardok alapján dolgozott, és kihozta belőlük a maximumot, hisz minden smink illett az adott showhoz, és teljessé tette a képet. Hihetetlen tempóban alakították át a modelleket bemutatóról-bemutatóra, hisz aki már sminkelt, vagy ült sminkes kezei között, az tudja, hogy ez nem két perc, itt pedig leginkább fél óra volt a sminkek le- és felapplikálására két tervező között. 

A legtöbben egyszerű, nude sminket választottak egy kis tusvonallal, vagy rúzzsal megbolondítva, ám voltak extrém megoldások is. Főleg vasárnap Kerényi Virágnál, de Abodi karmait, és csillámos hajait sem szabad elfejetnünk péntekről.

DRÁMAI / EXTRÉM

KERÉNYI VIRÁG

A BCEFW záró napjának koronázatlan királynője minden sminkben, mind kollekcióban. Mintha csak a párizsi Moulin Rouge fellépőihez tettünk volna egy röpke időutazást. Gyöngysorok, és ékszerek az eltúlzott méretű szájak, s sminkek előtt jellemzik Kerényi Virág modelljeit.

kerenyi_virag_smink.jpg

kerenyi_virag_smink_2.jpg

ABODI DÓRA

Natur szemmel, hangsúlyos drámai ajkakkal, csillámporos zselés hajjal és hatalmas metálos körmökkel léptek kifutóra Abodi Dóra modelljei a pénteki nap záró showjaként (ezt azért hangsúlyozom ki, mert mind a körmök, mind a haj nem két perces le és fel applikálós munka). Az egész megjelenés ezáltal vadabbá, és "Abodissá" vált.

abodi_smink3.jpg

abodi_smink.jpg

PETER MERO

Peter Mero bemutatóján nem csak a sikkes sziluettek, de a sminkek is feltűnőek voltak. Az alap sminket a Fekete Hattyú ihlette az erős tusvonalával s drámai színeivel. A fekete arcfátyol pedig feltette az i-re a pontot, és elegáns sikkes nagyvárosi Nőt kreált a modellekből.

peter_mero_smink_1.jpg

meropeter.jpg

ZSIGMOND DÓRA

Zsigmond Dóra a természethez fordult, és mohával, falevelekkel tűzdelt sminket láthattunk a modelljein.

zsigmond_dora.jpg

A sminkesek kreativitását dicséri, hogy többek között ebből a mood boardból dolgoztak:

zsigmonddora_haj_smink_mood1.jpg

 

LETISZTULT

ARTISTA

Az Artista csapata nem vitte túlzásba a sminket. Egyszerű nude sminket viseltek a modelljeik színes tusvonallal, amely tökéletesen illett a kollekciójukhoz, ami szintén a légiességet célozta meg, mert mind anyaghasználatban, mind vonalvezetésben megújult a márka.

artista_smink_2.jpg

A moodboardon többet láthattok belőle:

artista_smink.jpg

ELYSIAN

A letisztult sminkek koronázatlan királynője az Elysian minden évben, ugyanis a márkánál a nude a befutó smink trend, de nem is tudnánk mást elképzelni hozzá. Idén kaptak a modellek egy kis kézcsillámot, a Nőkben rejlő ragyogásra utalva.

elysian_smink.jpg

elysian_2.jpg

MAISON MARQUISE

Az egyik legletisztultabb sminkeket láthattunk a megújult márkánál, amit tökéletes illett a tradicionális magyar fejkendős népviselet hangulatához, és a nagyvárosi dámához  is.

maison_marquise_smink1.jpg

maison_marquise_smink.jpg

A mood boardon többet láthattok belőle:

maison_marquise_smink_1.jpg

CAKO

Cako Kinga modelljei a kollekcióhoz hasonlóan letisztultak, és mindenféle sallangtól mentesek.

cako.jpg

VÖRÖS AJKAK - FRANCIA NŐ

SENTIMENTS

Nem csak  a kollekciót, hanem a sminket is a bohém elegancia, és játékosság inspirálta. A modellek sminkje leginkább a cukorkákra emlékeztetett.

A Sentiments sminkje valahol a letisztult és az extrém között van, hisz a cukorkás ajkakat nem mondanám mindennapi sminknek, viszont pár modellen volt látható csak ez a típusú smink, a többiek pedig vörös ajkakkal léptek a kifutóra.

sentiments_smink.jpg

sentiments.jpg

ROMANI

A Romani vörös szájjal, és natúr szemsminkkel küldte kifutóra a modelljeit, akik ezáltal harmonikus képet alkottak a kollekcióval.

romani_smink_1.jpg

 

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Képek forrása: BCEFW és L'oréal Magyarország