Pöttyök bűvöletében
2019. április 04. írta: Szabinae

Pöttyök bűvöletében

Egyre jobban hódítanak a pöttyök mind a Haute Couture divatházak pre-fall kollekciójában, mind a fast fashion márkák terén. Ám nem csak ruházkodni tudunk pöttyösen, de fürdőruhákat, bikiniket, harisnyákat és parfümöket is kaphatunk pöttyös mintával díszítve.

CAROLINA HERRERA GOOD GIRL DOT DRAMA

 Karlie Kloss 2008-ban kezdett el dolgozni a márkával, és minden Good Girl parfümnek ő az arca. Így volt ez a Good Girl Dot Drama esetében is, mely egy gyűjtői kiadás az eredeti illattal, fekete pöttyös motívumokkal díszített cipellőbe zárva, mely az elegáns, időtálló illatot ünnepli.

Az alapillat ámbra (borostyán), cédrus, fahéj, kakaó, kasmírfa, pacsuli, pézsma, praliné, szantálfa, tonkabab, és vanília, mely bolgár rózsával, jázminnal, narancsvirággal, írisz gyökérrel, tubarózsával egészül ki a szívjegyben, és bergamottal, citrommal, kávéval, és mandulával a fejjegyben.

ABODI

A magyar tervezőket is megihlették a pöttyök, és előszeretettel használták fel a játékosan elegáns motívumot a kollekciójuk tervezése során. Következzen Abodi Dóra Fall 1819 - The Dynasty:

SENTIMENTS

Mondhatjuk azt, hogy a Sentiments háza táján a pöttyök voltak az idei szezonban a befutók minden vonalvezetésnél kezdve a felsőktől, a kabátokig. Következzen a Sentiments:

STELLA MCCARTNEY 

Ám nem csak a magyar tervezőket ihlették meg a pöttyök, hanem többek között Stella McCartney-t is, aki előszeretettel alkalmazta a pöttyöket a pre-fall kollekció megalkotása közben.

PRADA SPRING / SUMMER 2019

A Prada tavasz/nyári kampányában is szerepet kaptak a pöttyök:

prada_1.jpg

ZIMMERMANN SPRING 2019

Zimmermann is elővette a pöttyös motívumot a tavaszi kollekciójához:

zimmermann.jpg

CALZEDONIA

 A neves olasz fürdőruha, és harisnyamárka is előszeretettel használja a pöttyöket:

FAST FASHION - MANGO, ZARA, H&M, RESERVED, WOMENSECRET

A népszerű fast fashion márkák kínálatában is számos pöttyös mintával díszített darabot lelhetünk.

Kattints a képre és nézd meg a galériában őket:

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Képek forrása: Carolina Herrera, Abodi.it, Zimmermann, Prada, BCEFW , calzedonia.com és a fast fashion oldalak webshopjai

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');