Lélegzetelállító csipkecsodák Sármán Nórától
2019. június 06. írta: Szabinae

Lélegzetelállító csipkecsodák Sármán Nórától

cover_norasarman.jpg

Szerintem nem kell bemutatnom Nektek Sármán Nórát, akinek a ruháiért tudvalevően oda meg vissza vagyok. Főleg a menyasszonyi ruha kollekcióiért, melyek szezonról-szezonra elvarázsolnak.

Nóri a menyasszonyi kollekciójában a variálhatóságra helyezte a hangsúlyt, így pazar csipketopok, különféle szoknyák és nadrágok számos variációját álmodta meg, ami által összeállíthatjuk a személyiségünknek leginkább megfelelő menyasszonyi vagy alkalmi szettet, amely nem csak egy napra szól.

Ezáltal lehetőséget kapunk (mi és a gyönyörű ruha is) arra, hogy újra és újra fel tudjunk venni.

Fotó: Zsólyomi Norbert, Haj: Végh Virág, Smink: Kozian Fanni, Model: Hanna, Attractive Models, Kalap: Vecsei Millinery, Bútorok: Woodelier

A kollekciót az angyali fehér uralja, melyet fekete és pasztell ripszszalagok, bársonyövek egészítenek ki, melyek természetes anyagokból készültek a kényelmes pamutcsipkétől kezdve az éteri hernyóselyem muszlig. A  hímzett illúziótüll, leheletvékony chantilly csipke és relief-szerűen kiemelkedő guipure csipke díszíti a ruhákat, a pókhálóvékony alapból levélkék, virágok emelkednek ki. A csipkék egy nagymúltú francia manufaktúrából származnak, így gyakran viszontlátjuk őket olyan nagy divatházak kifutóin, mint a Givenchy, Saint Laurent vagy Alexander Mc’Queen.

Nekem is Nóritól lesz a menyasszonyi ruhám, és már nagyban próbálgatom őket. A Bridal kollekcióból ez a jelenlegi kedvencem :)

 

Már nagyban nézegetjük a repjegyeket (legalábbis én) az álomszigetünkre, ahova "elszökünk" Kálmival összeházasodni � Addig pedig hónapról hónapra beleszerelmesedek egy újabb ruhába @norasarman szépségei közül, szóval ki tudja, hogy mire elérkezik a nagy Nap, melyik lesz végül a befutó, de az biztos hogy csipke body & tüll szoknya kombinációm lesz ��� . Ti szigeten kettesben, vagy itthon lagzit választanátok álom esküvőnek? #szabinea #esküvő #menyasszony #bridetobe #bridestyle #weddingdress #weddingdiaries #mik #hungarianblogger #hungariangirl #igentmondtam #isaidyes #fashionblogger #fashiondiaries

1,739 Likes, 34 Comments - �������� | ���� ❌ ������ ❌ ��� (@szabinea) on Instagram: "Már nagyban nézegetjük a repjegyeket (legalábbis én) az álomszigetünkre, ahova "elszökünk" Kálmival..."

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com