3+1 outfit tipp esküvőre
2019. június 11. írta: Szabinae

3+1 outfit tipp esküvőre

Javában tombol az esküvő szezon, és nem csak a házasulandó pár, de a vendégek is keresik a tökéletes ruhát erre az alkalomra. Ebben a bejegyzésben pedig a hölgyeknek szeretnék pár outfit ötletet adni, akik egy kis inspirációra vágynának. 

Az esküvőre ugyanis nem illik pár színben, és ruhadarabban megjelenni, mivel megvannak azok az írott és íratlan etikett szabályok, melyeket érdemes betartani a Nagy napon. Ilyen többek között a szín, és a fazon, de a kényelmi faktort is érdemes számításba venni.

SZOKNYA MINDEN MENNYISÉGBEN

Nyáron, 30 Celsius felett előnyben részesítjük a lengébb ruha darabokat. Szerencsére egy-egy stílusosabb midi, illetve maxi szoknyával nem tudunk mellé lőni.

ruha_otlet_eskuvore_blogozine.jpg

Szoknyák lelőhelye: Daarla

FEHÉR ALAPON SZÍNES

Az esküvőn egyedül a menyasszonynak illik teljesen fehérben lennie, de egy nagyobb mintával rendelkező fehér ruhadarab már megengedett. Szerencsére az üzletek tele vannak szebbnél szebb darabokkal e tekintetben.

Nem csak fehér alapon találunk gyönyörű mintás darabokat, hanem a visszafogott pasztel árnyalataiban is.

ruha_eskuvore_blogozine_1.jpg

A ruhák lelőhelye: Mango

ruha_eskuvore_blogozine_reserved.jpg

A ruhák lelőhelye: Reserved

VISSZAFOGOTT ELEGANCIA

Színes, pöttyös, csíkos, mintás... Mindenféle fazonban, és színben lehet már elegáns ruhát találni, melyek tökéletes megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek.

daarla_eskuvo_blogozine.jpg

A ruhák lelőhelye:  Daarla

ruha_eskuvore_blogozine_4.jpg

A ruhák lelőhelye: Mango

ruha_eskuvore_blogozine_reserved_2.jpg

A ruhák lelőhelye: Reserved

ruha_eskuvore_blogozine_2.jpg

A ruhák lelőhelye: Mango

Hello jó idő � Ideje elővenni - végre valahára - a nyári ruhákat és - remélhetőleg őszig - elrakni a gumicsizmát��� . Fel a kezeket hölgyeim�‍♀️ Ki szereti még a maxi ruhákat? �♥️ . #outfitideas #summeroutfit #mydaarla

866 Likes, 43 Comments - SZABINEA | OOTD ❌ BEAUTY ❌ DIY (@szabinea) on Instagram: "Hello jó idő � Ideje elővenni - végre valahára - a nyári ruhákat és - remélhetőleg őszig - elrakni..."

OVERÁLL 

Nem kell ragaszkodnunk a hagyományos szoknya felső, ruha outfitekhez, mert idén is nagy divatnak örvendenek az elegáns overállok, melyeket fel tudsz dobni egy feltűnő övvel, vagy egyéb kiegészítővel is.

ruha_eskuvore_blogozine_5.jpg

A ruhák lelőhelye: Mango

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');