Íme az őszi/téli kabát mustra
2019. november 11. írta: Szabinae

Íme az őszi/téli kabát mustra

Ősszel a réteges öltözködés lételemmé válik és ennek az egyik legfontosabb eleme a megfelelő kabát. Mivel rengeteg fazon, vastagság, és szín van a piacon, így azokat mutatom, melyek szerintem nem csak 1 szezonra szólnak, hanem olyan darabok, melyeket bármikor elő tudsz venni a szekrényből.

TRENCH COAT

A trench coat, vagyis a ballonkabát az egyik legklasszikusabb alap darab, ami fel tudja tenni az I-re a pontot a megjelenésedben. Lehet egyszínű nude, fekete, fehér, mintás... Mindenhogy megállja a helyét. Érdemes egy jó minőségű ballonkabátra beruházni, mivel bármikor elő lehet venni. 

trechcoat_blogozine.jpg

Kabát: Daarla 

5_stilustipp_oszre_2019_blogozine_2_1.jpg

Kabát:  Cartoon - AboutYou.hu

trench_coat_blogozine_1.jpg

PUFI KABÁT

A tipikus téli kabát, ami meleg, nincs benne az embernek alakja, cserébe biztos, hogy nem fázik benne. Mindenféle fazonban, hosszúságban és mintában fellelhetőek már a boltok kínálatában.

pottyos_kabat_daarla_blogozine.jpg

Kabát: Daarla 

 nicole_benisti_blogozine_1.jpg

Kabát: Nicole Benisti

ELEGÁNS

Hasonlóan a trech coat-hoz ez is egy olyan fazon, amely bármikor felvehető. Különböző, főleg natúr, föld színekben található meg a boltokban. 

ralph_lauren_elegant_blogozine.jpg

Kabát: Ralph Lauren 2019 Őszi kampány | Lily Aldridge

elegans_reserved_blogozine.jpg

Kabát: Reserved

BŐRKABÁT

A bőrkabát sosem megy ki a divatból, lehet keresztbecipzáros, szegecses, vagy sima... Minden szezonban fellelhető. Kombinálhatod ruhával, nadrággal, bármivel jól tud mutatni :) Inkább ősszel érdemes viselni, mivel a bélelt bőrkabátokban sem mínuszakra készültek.

borkabat_blogozine.jpg

Kabát: Daarla

TEDDY / FLUFFY KABÁT

Szőrös oversize kabát, ami a téli szezon egyik legfelkapottabb darabja évek óta. Jól lehet kombinálva tapadósabb ruhákkal, és nem kell millió réteg alá, mivel egy rettentően meleg kabát típusról van szó (általában, de érdemes tesztelni, mert ezek között is van különbség)

teddy_kabat_vivi_blogozine_1.jpg

Kabát: Zara - A képen Alexy Vivi és Nasi látható

teddy_kabat_reserved_blogozine_1.jpg

Kabát: Reserved

OVERSIZE KABÁT

Az oversize kabátok reneszánszukat élik. Szőrős, szteppelt, pufi, és metálos árnyalatokban is megtalálhatóak az üzletek kínálatában.

oversize_kabat_reserved_blogozine_1.jpg

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');