DIY kopogtató készítés lépésről-lépésre
2019. november 16. írta: Szabinae

DIY kopogtató készítés lépésről-lépésre

Kreatívkodni, alkotni a karácsonyi időszakban is jó program lehetőség. Akár egyedül, akár barátokkal. Én egy bambis kopogtatót szerettem volna csinálni a lakásba, és be is szereztem hozzá mindent. Tavaly sajnos könnyes búcsút vettünk egymással a ragasztópisztolyommal, de szerencsére pont akciós volt az új kütyüm, amit többen dicsértek nekem, szóval be is szereztem a Lidlben. Még így is összességében 6000 Forintba került a kopogtató készítés, ami azért valljuk be egy elég vonzó ár.

Íme a Mű:

bambis_kopogato_keszites_blogozine_1.JPG

A díszek tekintetében én barnás, aranyló, rose gold, és rózsaszínes árnyalatot választottam különböző méretű termésekkel tarkítva.

Első lépésként rakd ki körbe alul termésekkel belül a koszorút, majd helyezd rá a fő díszt. Ez volt esetemben a bambi volt, majd ragaszd fel a nagyobb díszeket felülre. Ezután jöhet a külső rész, amit szintén rakj körbe alul kisebb-nagyobb díszekkel.

bambis_kopogato_keszites_blogozine_4.JPG

Ezután következhetnek a gömbök, és a többi nagyobb dísz. Én kis fenyőfákat használtam, amiket fa csillagokra ragasztottam fel, majd raktam körbe különböző díszekkel.

kopogtato_keszites_diy_blogozine.jpg

Majd végezetül kisebb-nagyobb díszek ráragasztásával tökéletesítjük a művet. Nekem kb 5 óra alatt készült el a képen látható kopogtató. Időnként érdemes megállni a folyamat közben és messzebbről megnézni a művet, és finomítani rajta :)

Hozzávalók:

  • Koszorú alap
  • Ragasztópisztoly - Parkside | Lidl
  • Legalább 3 ragasztórúd
  • Gömbök 
  • Termések
  • Egyéb díszek

Költségek: Kb 6000 Ft, de ebben benne van a 3000 Forintos ragasztópisztoly is.

Idő intervallum: 5 óra

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 A blogbejegyzést a Lidl Magyarország szponzorálta

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');