DIY lakásdekor egyszerűen | Üvegbúra csendélet
2019. november 20. írta: Szabinae

DIY lakásdekor egyszerűen | Üvegbúra csendélet

Karácsonyhoz közeledvén elkap mindig az alkothatnék. A múltkori kopogtató után úgy gondoltam megpróbálkozok egy üvegbúrás csendélettel. Egyszerű, gyors, és nem kell ragasztgatni sem az elemeket.

Első lépésként összeszedtem a hozzávalókat hozzá. Az alapanyagok egy része tavalyról megvolt már, így újragondolva használtam fel ehhez a projekthez őket. A fa alapot tavaly a Kikben, a fenyőket pedig az Ikeában vettem (795 Ft). Ehhez már csak műhó, búra és lakó kellett. 

Az üvegbúrát szintén az Ikeában vettem. Több méret is található 1290 Forinttól. A műhó és a lakó Praktikerből van. Az egész összességében, ha a tavalyi díszeket is számítjuk, akkor kb. 3000 Forintból megvan.

diy_lakasdekor_egyszeruen_uvegbura_csendelet_blogozine_2.JPG

Mutatom közelebből:

diy_lakasdekor_egyszeruen_uvegbura_csendelet_blogozine_3_1.JPG

Lehet még bele cuki ledvilágítást is tenni, és egyéb díszeket. Mivel nem ragasztott, így bármikor variálható egyszerűen. A téli csendéletet pedig tavasszal tavaszira lehet cserélni egy kis átalakítással. Szóval nem csak szép, de praktikus is egyben.

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');