Milyen szemkörnyékápolót válassz?
2019. október 30. írta: Szabinae

Milyen szemkörnyékápolót válassz?

szemkornyekapolo_hasznalat_2.png

A szemkörnyékünk, a szem alatti karikáink nagyban tudják befolyásolni, hogy mit is látunk viszont a tükörben, így érdemest azt intenzíven ápolni. Főleg a hideg idő beköszöntével, hisz egy-egy dehidratáltabb állapot pár évet rá tud sajnos tenni a külsőnkre. 

Ebben a bejegyzésben a szemkörnyékkel, és annak az ápolásával fogok foglalkozni.

 

SZEMMASZK

A szemmaszkok közül magasan a legjobb szerintem a Lancome Advanced Génifique Yeux Light-Pearl Hydrogel Melting 360 Eye Maszk. Ez egy intenzív SOS maszknak a legjobb szerintem, amikor gyorsan szeretnénk látványost ereményt elérni. Na ez pontosan erre tökéletes, ugyanis a hidrogél szerkezetnek köszönhetően csökkenti a szem körüli ráncokat, a sötét karikákat és a szempuffadást is. Egyszóval minden olyan gonosz kis dolgot, ami a szem körül elő tud fordulni. 

lancome_szemmaszk_blogra.jpg

ANTI-STRESSZ MASZK

Ebben a kategóriában a Lancome Hydra Zen Jelly Maszkja a versenyző. Ez a szuper géles szemmaszk hosszú távra működik nagyon jól. Ugyanis pünkösdirózsa-kivonattal és rózsavízzel a stressz látható jelei ellen veszi fel a harcot. Hetente 2-3 alkalommal kell használni, és kb. egy hónap után már látványos eredményt hoz.

lancome_hydra_zen_jelly_mask.jpg

SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ

Első körben kezdjünk egy szuper szemkörnyékápolóval. Az Eisenberg Soin Sublimateur Szemkörnyékápoló immáron egy éve hű társam. Könnyű géles szerkezete van, gyorsan felszívódik, és a homlokráncaimra is ezt kenem. Szépen hidratál, és szünteti meg a puffadást a szem körül.

szemkornyekapolo.jpg

A felsorolt szemkörnyékápolók, és szemmaszkok közül bármelyik nevezhet a szuper ajándék nőknek titulusra.

Remélem hasznosnak találtad a bejegyzést ;)

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

  A bejegyzést a Notino.hu támogatta

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');