Ilyen volt Jean Paul Gaultier utolsó Haute Couture showja
2020. január 24. írta: Szabinae

Ilyen volt Jean Paul Gaultier utolsó Haute Couture showja

Kevés olyan nagyszerű divattervező, ikon létezik, mint Jean Paul Gaultier. A keddi haute couture show pedig az 50 éves pályafutásának utolsó bemutatója volt. Ennek megfelelően az összes ikonikus extravagáns darabot felsorakoztatta kicsit új külsőbe bújtatva híven a tőle megszokott stílusban. Így találkozhattunk a modelleken Madonna "csúcsmelles" fűzőivel, és a híres breton csíkokkal is. A tervező életével, és munkásságával már foglalkoztam a blogon -  ITT tudjátok elolvasni.

Jean Paul Gaultier nevéhez dögös, kihívó parfümök, formák, és ruhaköltemények fűződnek. Egyedi látásmóddal megáldott művész, aki nem félt soha valami újat, valami merészet alkotni. Olyanokat, melyeket rajta kívül nem vállalt volna be senki. 

Így tett a mostani bemutató darabjaival is.

Kattintsatok a képre és döntsétek el Ti, hogy milyen lett az idei Jean Paul Gaultier Haute Couture Show:

A 45 perces bemutató során közel 200 ruhakölteményt vonultatott fel a Théâtre du Châtelet színpadán, ahol olyan szupermodellek, és múzsák mutatták be többek között a legújabb kreációkat, mint Gigi Hadid, Bella Hadid, Irina Shayk, Winnie Harlow, Karlie Kloss, Coco Rocha, Amanda Lear,Rossy de Palma, Pandemonia, Béatrice Dalle, Mylene Farmer, Erin O’Connor, Farida Khelfa, Estelle Lefébure, Yasmin Le Bon és Dita Von Teese!

Hihetetlenül nagyszabású, és lélegzetelállító volt a show. Érdemes róla alább megnézni a videót is. 

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Képek: Gorunway.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');