TOP 10 tavaszi-nyári kampány 2020-ban
2020. január 27. írta: Szabinae

TOP 10 tavaszi-nyári kampány 2020-ban

Az év eleje sok márkánál a tavasz/nyári kollekció bemutatásáról szólnak, melyeket a divathetek követnek majd a következő időszakban. Ebben a bejegyzésben összeszedtem azokat a márkákat és kampányokat, melyeket érdemes figyelemmel kísérni. 

"A stílus abban rejlik, hogy megtaláljuk az egyensúlyt három tényező közt: kik vagyunk, mi áll jól nekünk, és hová tartunk. Ezt az egyensúlyt tükrözze az öltözködésünk." - mondta Emporio Armani. A tavaszi-nyári kollekciókból tudunk inspirálódni, és megtervezni a következő szezonra az outfitünk alap darabjait. Hogy mire is építjük fel, és mik lesznek azok az ikonikus darabok/színek, melyeket a ruhatárunkba csempészünk 2020-ban.

Jó nézelődést és inspirálódást!

VERSACE SPRING SUMMER 2020

Egyszóval lehet jellemezni: Ejha! Merész, nőies, szexi, fülledt és elképesztően dögös képeken mutatja be Jennifer Lopez és Kendall Jenner a legújabb kollekciót. Trópusi minták, flitteres ruhák, különleges nyakkivágások, dögös mini ruhák alkotják az idei kampány gerincét.

Mert & Marcus fotós párosa elképesztő kampány képeket készített. 

MAX MARA SPRING SUMMER 2020

Pasztell árnyalatokkal és pöttyökkel díszített elegáns kollekciót mutatott be legújabb kampányában a Max Mara. Steven Meisel kamerája előtt Adriana Lima, Gigi Hadid, Irina Shayk és Joan Smalls vezetnek be minket a legújabb divatba.

KARL LAGERFELD SRPING SUMMER 2020

Mariacarla Boscono, és Parker van Noord álltak modellt Chris Colls kamerája előtt, és a művészeti vezető nem más volt, mint Carine Roitfeld, aki egy kis sportos irányt is belevitt az idei tavasz/nyári kollekcióba

LUISA SPAGNOLI SPRING/SUMMER 2020

A svéd Victoria's Secret modell, Elsa Hosk az arca Luisa Spagnoli #IAMEVERYWOMAN kampányának, melyet Giampaolo Sgura fotózott. A légies pliszírozott szoknya, a kígyóbőr minta, és a miniatűr kézitáskák alkotják a kollekció gerincét.

MIU MIU SPRING SUMMER 2020

A Miu Miu idei modellje nem mások, mint Bell Hadid, Lila Moss, Patrycja Piekarska, Jordan Leftwich, Tang He, és Tomiwa Mareyann. A képeket a csodás Liz Collins készítette. Gyönyörű montázsokon jelennek meg a gyönyörű, finom csipkék, szövetek és kiegészítők.

CHLOE SPRING SUMMER 2020

A Chloe tavaszi-nyári kampányában  Rebecca Leigh Longendyke , Mona Tougaard és Felice Noordhoff vezetnek végig a legújabb darabokon. David Sims kamerája előtt álmodozó, romantikus ruhák, fordros blúzok, és a Chloetól megszokott hangulat jelenik meg.

ZADIG & VOLTAIRE SPRING SUMMER 2020

Kate Moss Fred Meylan monokróm kampányképein mutatja be a márka legújabb kollekcióját. A karcsúsított öltöknyök, az elegáns felsők, és az izgalmas farmer állnak a középpontban. Cecilia Bönström kreatív igazgató kifejezetten a réteges öltözködést célozta meg a kollekció tervezésekor, és szerintem jól tette. 

EMPORIO ARMANI LIGHTS UP SPRING SUMMER 2020

Vibráló színek, fémes anyaghasználat, vagány, légies elegancia, és nőiesség jellemzi a tavaszi-nyári kollekciót. Mario Sorrenti elképesztő kampányképeket készített Nina Marker, Anya Lyagoshina és Julian Schneyder hármasáról Szingapúr élettel teli éjszakájában.

LUIS VUITTON SPRING SUMMER 2020

Emma Stone a klasszikus szépségével hozza a LV-ra jellemző eleganciát - nemhiába lett a nagykövete a márkának-, bár most egy kicsit vadabb, punkosabb kampány képek is készültek. A kollekció kiemeli a funky flitteres kabátokat, a gyönyörű szöveteket és a semleges színárnyalatokat, miközben a legújabb Louis Vuitton táskákra terelődik a figyelem. kiemelik a reflektorfényt, beleértve a Vanity in Monogram műsorát és a Dauphine különböző stílusait.

GUESS SPRING SUMMER 2020

JLo körül zajlik az élet, és korát meghazudtoló alakkal rendelkezik, és ezt meg is osztja (szerencsére) a nagyközönséggel. Nem csak a Versace, de a Guess tavasz-nyári kampányképeiről is ő köszönt vissza dögös dívaként Tatiana Gerusova kamerán keresztül.

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');