Ajándék Foreo, ha kedveskedsz egy számodra inspiráló személynek!
2020. március 03. írta: Szabinae

Ajándék Foreo, ha kedveskedsz egy számodra inspiráló személynek!

Igen, jól olvastad, a svéd FOREO ajándékba adja bestseller arctisztító készülékét! Méghozzá mindenkinek, aki kitölti a jelentkezési lapot, és teljesítette a részvételi feltételeket!

A #PayItForwardWithFOREO kampány ugyanis lehetőséget nyújt a nőknek, hogy megköszönjék azt a bölcsességet, inspirációt, támogatást, amely generációról generációra, nőkről-nőkre száll – s amely formálja a szépségüket.

shutterstock_722671441.jpg

A nőnapi kampányához egyszerűen csatlakozhatnak a hölgyek: nincs más feladat, mint megjelölni egy olyan hölgyet, aki hihetetlen hatással van az életükre és egy rövid történetben meséli róla, és a svéd nagyvállalat gondoskodni fog a számodra inspirálóan ható hölgy ajándékáról, ugyanis egy LUNA mini 2 arctisztító készüléket kap ajándékba (39 900 Ft értékben), köszönetképpen azért, hogy a világot még gyönyörűbb hellyé varázsolja életével.

A kampány  március 1-től 8-ig tart, és a következőképpen lehet benne részt venni:

1. Posztolj egy közös fotót magadról és a jelöltedről, akire felnézel és meg szeretnéd ajándékozni egy LUNA mini 2-vel! Töltsd fel a fotót az Instagram vagy Facebook oldaladra, röviden írva arról, hogy ki a jelölt és miért őt választottad (fontos, hogy nyilvánosra állítsd a láthatóságát a bejegyzésnek, hogy lássa a cég!).

Meséld el, milyen hatással van az életedre, és miként is inspirált téged. A részvételhez mindenképpen használd a @foreo taget és a következő hashtageket: #PayItForwardWithFOREO, #IWD2020, #EachForEqual

2. A posztolás után töltsd ki a jelentkezési lapot hiánytalanul (angolul). Mutasd meg, számodra ki az nő, aki támogatást, boldogságot ad és egy rövid történetben írd meg, miért rá esett a választásod!

A készülék hozzád érkezik majd, hogy továbbadhasd Neki, köszönetképpen. A világot egyszerű tettekkel tehetjük szebbé!

Ugye, hogy jól hangzik? Ki csatlakozik? Én mindenképpen ;)

A bejegyzés nem szponzorált, viszont mivel én imádom a Foreo készülékemet, úgy gondoltam, hogy Nektek is jól jönne a #kedvesneklennimenő életérzéshez egy ilyen kampányban való részvétel!

KATTINTS IDE A JELENTKEZÉSI LAPÉRT

Fontos, hogy a cég leellenőrzi a jelentkezéseket, tehát ténylegesen teljesítsd a feltételeket, és ha mindez megtörtént, akkor csak ezek után fogják neked kiküldeni az ajándékot!

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');