Íme a idei fürdőruha biblia: Sports Illustrated Swimsuit Issue
2020. július 20. írta: Szabinae

Íme a idei fürdőruha biblia: Sports Illustrated Swimsuit Issue

si_2020_cover_blogozine.jpg

Évről-évre beszámolok Nektek kedves Olvasóim a Sports Illustrated: Swimsuit Issue 2020 -ról, mely a legtrendibb fürdőruhákat mutatja be a legfelkapottabb fürdőruha modellekkel gyönyörű helyszíneken 1964 óta.

Az idei kiadvány borítóján a szokással ellentéteben nem egy, hanem három gyönyörű modell szerepel: Olivia Culpo,  Kate Bock, és Jasmine Sanders. Az ütős triót Yu Tsai fényképezte a világ egyik legszebb helyén, Balin, Indonéziában. A magazin idén először nem csak egy borítóval készült, hanem néggyel, ugyanis mind a három modell külön borítót is kapott a magazintól.

olivia-culpo-sports-illustrated-swimsuit-2020_blogozine_24_1.jpg

Nem véletlenül lettek ők az idei cover modellek, ugyanis a kiadvány igyekszik mindig olyan Nőket, véleményvezéreket nagykövetévé tenni, akik tesznek a társadalomért, és arra inspirálnak másokat is, hogy jobban legyenek, tegyenek a jó ügyért.

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG OLIVIA CULPO SPORTS ILLUSTRATED ANYAGÁT:

Olivia Culpo már nem "csak" a világ egyik legszebb nője, hanem aktivista is. Harcol a jó ügyekért, nem csak modellként, hanem ügyvédként, divattervezőként, színésznőként,  és vállalkozóként is. A járvány alatt maszkokat gyártott, és azok bevételét 100%-ban jótékony célokra adományozta.

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG KATE BOCK SPORTS ILLUSTRATED ANYAGÁT:

Kate Bock ízig vérig egy wellness guru, mentális egészség coach. Inspirál, edukál és tesz a jobb világért.

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG JASMINE SANDERS SPORTS ILLUSTRATED ANYAGÁT:

Elkötelezetten veszi fel a harcot a társadalmi igazságtalanságokkal szemben. Edukál, petíciókat indít / azok aláírására sarkal, adományokhoz gyűjt, tehát egy igazi példaképként használja a közösségi média nyújtotta lehetőségeit.

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Forrás: SI

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');