Szerelemre hangolt angyalok - Victoria’s Secret Valentine’s Day 2021
2021. január 19. írta: Szabinae

Szerelemre hangolt angyalok - Victoria’s Secret Valentine’s Day 2021

Kedvenc időszakunk végre itt van: Elérkezett a romantika, a kényeztetés ünnepe. Nem telhet el Valentin-nap Victoria's Secret fehérneműk nélkül.

Korábbi bejegyzésemben láthattátok a sejtelmes For Love & Lemons x Victoria’s Secret kollaborációs darabokat, melyeket a gyönyörű Taylor Hill prezentált. 

Ebben pedig magának a fehérneműóriásnak mutatom be a 2021-es kapszula kollekcióját a Szerelmesek napjára hangolva. A kampányban a már megszokott VS angyalokból, és modellekből láthattok pár ismerős arcot: Candice Swanepoel , Lais Ribeiro, Taylor Hill, Imaan Hammam , Daniela Pestova és Devyn Garcia.

A vadonatúj kollekció romantikus árnyalatokat, szexi csipkét, fűzőket, teddyket, és szetteket tartamaz rószaszín, vörös, fekete, és ekrü / nude árnyalatokban. 

Hogy tetszettek az új szettek, és az új Dream Angels csipke- és Very Sexy Bombshell push-up melltartók?

Szerintem egyszerűen gyönyörűek, és nem mellesleg a világ legkényelmesebb darabajai közé tartoznak a tapasztalataim alapján.

KATTINTSATOK A KÉPRE AZ ÖSSZES SZETTÉRT:

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');