Fehérnemű modellek és Harley Davidson?
2021. január 29. írta: Szabinae

Fehérnemű modellek és Harley Davidson?

Az ausztrál Honey Birdette fehérnemű márkától már megszokhattuk, hogy mindig tud újat mutatni, és mindig egyre szexibb anyagokat gyárt különleges körülmények között egy komplett fehérnemű modell gárdával. Erre tökéletes példa a To The Max kampány, melyet a Mad Max, és a Fast & Furios ihlettek.

desktop_max_2100x.png

Érdekesség, hogy kultikus ausztrál fehérneműmárka, a Honey Birdette ameddig a más cégek válságközeli állapotba kerültek a járvány miatt, addig ő konkréten megkétszerezte a bevételét, és ezt ezzel Mad Max ihlette Valentin-napi kollekcióval ünnepli.

Ezen sikeren felbuzdulva pedig elkezdi a terjeszkedést az Egyesült Államok, és Kanada irányába is.

Na de nem is szaporítom tovább a szót, beszéljenek helyettem a képek.

KATTINTS A KÉPRE A TÖBBI KÉPÉRT:

Az ausztrál márka újfent kitett magáért, és hihetetlen anyagot hozott létre a sivatagban dögös - szerintem lehet ilyen mondani egy Harleyra- Harley Davidsonokkal és egy Dominic Toretto féle oldtimer Dodge Chargerrel.

notifyme_molly1_2100x.png

Szokásához híven pedig maradt az enyhe BDSM vonalnál, és szaténba, latexbe, különleges fűzős, csatos darabokba, és falatnyi csipkébe öltözteti a Nőket.

A korábbi Honey Birdette képes cikkekhez pedig KATTINTS IDE

De hogy nem csak a képeket mutassam nektek, következzen a To The Max kampány videója is: 

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');