Diane von Furstenberg x H&M HOME
2021. április 16. írta: Szabinae

Diane von Furstenberg x H&M HOME

Kevés jobb dolog tud az emberrel történni ezen a ködös pénteki napon, minthogy végre kapható az üzletekben és online Diane von Furstenberg x H&M HOME kollaborációra, mely arra ösztönzi a világot, hogy mindenki vállalja fel a saját stílusát otthon is.  A kulcsdarabok közé tartozik a kétoldalas  gyapjú takaró, amely az ágy, vagy akár a kanapé tökéletes kiegészítője lehet, a dekoratív dobozok, melyekben kincseket tárolhatunk, tálcák és számos illatgyertya, mintás üvegekben.

diane_von_furstenberg_x_hm_blogozunebloghu_3.jpg

A kollekció feltűnő mintákból áll, amelyekről von Furstenberg híres, mint például a zebra, a száj, vagy a leopárd minta, illetve Diane jellegzetes absztrakt írása. 

Von Furstenberg kedvenc illatával –  a borostyánnal – vannak illatosítva a kollekció nagy gyertyái, míg a négy kisebb, a cédrusfa, a szantálfa, a borostyán és a fenyő illatának egyedi értelmezése, amelyet maga Diane választott. A kávéscsészék és csészealjak tökéletes kellékei a délutáni kávészünetnek, a színes rózsaszín és narancssárga lekerekített vázák pedig minden helyiséget feldobnak a lakásban, különösen friss tavaszi virágokkal megtöltve. 

A kollekció egyetlen ruhadarabot tartalmaz, egy köntöst, amely a híres „Diane” mintát viseli. Von Furstenberg a fali dekorációról sem feledkezett meg, poszterei tökéletesen illenek a modern, letisztult, de a bohókásabb otthonokba is.

“A H&M HOME együttműködés mintái nagyon ikonikusak. A „Diane” mintát 20 évvel ezelőtt terveztem meg, amikor megalapítottam a céget, míg a száj ötlete Andy Warhol rólam készített festményéből származik. Személy szerint szeretem az állatmintákat - a zebra nagyon DVF -, valamint az élénk narancssárga és rózsaszín színeket, de a fekete-fehér is nagyon elegáns. Az egész kollekció mesés, és alig várom, hogy mindenkivel megoszthassam,” mondja Diane von Furstenberg.

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');