Billie Eilish fűzőben buzdít önelfogadásra, önszeretetre a Vogue címlapján
2021. május 03. írta: Szabinae

Billie Eilish fűzőben buzdít önelfogadásra, önszeretetre a Vogue címlapján

Billie Eilish szatén fűzők széles választékát viselte a Vogue fotózás során, melynek képei rekordmennyiségű lájkot kaptak a social média felületeken rekord idő alatt. De nem csak a fotók érdekesek ennél a fotózásnál, hanem ami a mögötte van: Egy 19 éves Grammy díjas sztár, aki nem csak hogy Guinness-világrekordokat tart, több MTV Video Music Awards-díja van, és rengetegen követik a social média felületein, de mélyen elgondolkoztat is. A magazinban található interjúval sincs másképp, melyet a Vogue honlapján is el tudtok olvasni (alul linkelem majd nektek).

Maga a fűzős, klasszikus pin.up stílus is Billie ötlete volt: Szeretett volna valami meghökkentőt, szexit, erőt sugárzót alkotni. A fotókat Craig McDean fényképezte, és Dena Giannini felelt a stylingért.

billie-vogue-uk_blogozinebloghu_5.jpg

Az énekesnő úgy gondolja, hogy a változás az egyik legnagyobb ajándék a világon, és fontos használni a hangunkat, kiállni magunkért, a gondolatainkért. Nem szabad hagynunk, hogy elnémítsanak, szexualizáljanak. 

billie-vogue-uk_blogozinebloghu_4.jpg

Az interjú ide kattintva olvasható.

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');