Megérkezett a H&M fürdőruha kollekciója a fenntarthatóság jegyében
2021. május 25. írta: Szabinae

Megérkezett a H&M fürdőruha kollekciója a fenntarthatóság jegyében

A H&M fast fashion márka az utóbbi időben sorra hozza ki azokat a kampányait, melyekkel a Nőket támogatja a saját szépségük elfogadásában. Az idei fürdőruha kollekciója sem kivétel ez alól, melyen a csodás Paloma Elsesser, Nouri Hassan, Bintou Sillah, Yumi Nu, Shawn Lakin és Tani Gunn modelleket láhatjuk Amber Grace Johnson képein keresztül.

hm-swimwear-ss21-05.jpg

A H&M eddigi legfentarthatóbb fürdőruha kollekciója érkezett meg, amely nem csak az anyaghasználatában különleges, hanem az üzenetében is: célja, hogy megváltoztassa a nők érzését fürdőruhájukban. Hogy megtalálják általuk magukban az erőt.

 A kollekcióban minden testalkatra és méretre megtalálja minden Nő a számára megfelelő darabokat.

A kollekció magabiztos darabjai melegség és nyugalom érzetét keltik a mai rohanó világban a viselőjükben. Anyagát tekintve pedig újrahasznosított poliészterekből, textil hulladékból, és PET palackokból készültek. Személy szerint én örömmel fogadom a nagy márkák fenntartható divattal kapcsolatos törekvéseit. Remélem minél több ilyen jellegű kezdeményezés fog a jövőben születni :)

A képek mellett egy csodás reklámfilmet is hoztam Nektek:

A stylingért Jaime Kay Waxman, a hajakért Tiffany Daugherty, a sminkért pedig Lilly Keys felelt.sminkes munkája.

Maria Östblom, a H&M Design Womenswear vezetője a következőt nyilatkozta a kollekcióval kapcsolatban:

„Különösen büszke vagyok a fürdőruhakollekció szöveteire, ez az eddigi legtartósabb fürdőruhakollekciónk, és az összes kivitel legalább 85% -ban újrahasznosított poliészterből készült. Nagyon örülünk, hogy inkluzív méretet kínálunk ezzel a fürdőruha kollekcióval is. ”

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Képek forrása: H&M

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');