A Burberry új táskáival a nőiességet ünnepli | Burberry Olympia Bag
2021. május 27. írta: Szabinae

A Burberry új táskáival a nőiességet ünnepli | Burberry Olympia Bag

A Burberry legújabb Olympia táskáját Kendall Jenner szupermodell, valamint az FKA Twigs és a Shygirl zenészek mutatják be, akik Inez & Vinoodh által készített stúdió képeken az angol divatházra jellemző bézs szettekben láthatóak.

Az Olympia egy elegáns, félhold alakú modell, melyet három méretben (mini / small / medium) lehet beszerezni. Színek tekintetében az angol divatház maradt a bézs / nude különböző árnyalatainál, melyet kiegészített pár naturális színnel (zöld, narancs, burgundi), és izgalmas mintákat, színkombinációkat is felfedezhetünk a 13 Olympia Bag árnyalat között.

Riccardo Tisci elmondása szerint ezzel a kollekcióval a női energia erejét és szépségét ünnepli. A kampány során három olyan egyedülálló nőt láthatunk, akiket erejük, és az egyéniségük köt össze.

burberry-introduces-the-olympia-bag-campaign-starring-fka-twigs-kendall-and-shygirl-c-courtesy-of-burberry-inez-and-vinoodh-campaign_blogozine_blog_hu_5.jpg

Maga a táska félhold sziluettjét szorosan a testhez veti, gondosan sima olasz bőrből faragva, és a női energia erejétől és érzékiségétől ihletve. "Az Olympia tervezésénél a kézitáska tökéletes formájának létrehozására gondoltam - olyasvalamire, amely képes megragadni a nőiesség lényegét" - mondta Tisci.

KATTINTSATOK A KÉPRE ÉS NÉZZETEK SZÉT A KOLLEKCIÓ MESÉS DARABJAI KÖZÖTT:

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Képek forrása: Burberry

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');