Zimmermann Resort kollekciója romantikával bűvöl el
2021. november 02. írta: Szabinae

Zimmermann Resort kollekciója romantikával bűvöl el

Zimmermann Resort kollekciója maga az életrekelt festmény a hercegnős romantikájával, bájával és képi világával. A festői kampány a „The Postcard” címet viseli, okkal. 

A kampányképek a meseszép görögországi Hydra városában készületek Anna Ewers a német modellről. A fotós pedig a tehetséges Benny Horne volt. A kampány James Northfield munkáiból merít ihletet, aki a huszadik század közepén híres volt az ausztrál utazási plakátok készítéséről.  

A Zimmermann Resort kollekciója gyönyörű virágmintás sziluetteket, széles szárú nadrágokat és puffos ujjú felsőket mutat be, melyeket horgolt táskák, elegáns napszemüvegek és karkötők egészítenek ki.

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG A TELJES KOLLEKCIÓT:

Ahogy már a korábbi Zimmermann tavaszi kollekciójával kapcsolatban írtam, a márka nyit a fiatalosabb, sportosan elegáns vonal felé, és ez a mostani kollekcióban is megjelenik a laza oversize ingekkel, lenge nadrágokkal, élére vasalt magasderekú nadrágkosztümökkel és bomber kabátokkal.

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');