Láttad már a H&M környezetbarát ünnepi kollekcióját?
2021. november 30. írta: Szabinae

Láttad már a H&M környezetbarát ünnepi kollekcióját?

A fenntarthatóság a divatban komoly téma, és a H&M évek óta egyre több ezzel kapcsolatos törekvést tesz ennek érdekében, és célja, hogy 2040-re teljesen klímapozitívvá is váljon.

A H&M új kapszulakollekciója azt kérdezi, hogy: Lehet-e a fenntarthatóság varázslatos? Elbűvölő? Csodaszép? Ünnepi? Vidám? Drámai? Esetleg mindegyik egyszerre?

A válasz Igen!

A legújabb fenntartható kollekció ezúttal az ünnepi szezonra érkezik meg Innovation Circular Design Story néven. A pöttyös, flitteres, csillogó, drámai darabok megfogják az ember tekintetét. Megmutatják a fenntartható divatban rejlő lehetőségeket. Azt, hogy a fenntarthatóság mennyire szép is lehet.

Az ünnepi szettek különféle újrahasznosított innovatív szövetek és úttörő anyagok felhasználásával készültek, és egy olyan sziluetteket alkottak meg velük, melyek semmi máshoz nem foghatóak.

A 2021 elején indult H&M Innovation Stories a fenntartható anyagok, technológiák és gyártási folyamatok népszerűsítésére összpontosít.

A korábbi tematikus kollekciók közé tartozik a Science Story, amely az élvonalbeli fenntartható anyagokat képviselte, a Color Story, amely a színekkel való munka fenntartható módszereit hirdette, valamint a Co-exist Story, amely az állatbarát divatot és az állati eredetű textíliák alternatíváit vizsgálta.

KATTINTS A KÉPRE, ÉS NÉZD MEG A TELJES KOLLEKCIÓT:

Az ünnepi kapszula kollekció 45 darabból áll, és december 9-től lesz kapható.

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');