Palvin Barbi új élményekre csábít a Le Meridien Hotels and Resorts arcaként
2022. április 22. írta: Szabinae

Palvin Barbi új élményekre csábít a Le Meridien Hotels and Resorts arcaként

Egy elbűvölő vakációra készül Palvin Barbara és a Le Méridien Hotels & Resorts. Mégpedig egy csodás kampány - a Nouveaux Horizons - keretein belül, mely utazásra, új élmények átélésére invitál. 

Két év pandémia után már vágyunk a pihenésre, az élményekre és ezt az üzenetet testesíti meg a szálloda kampánya is, melyben Barbara az 1960-as évek ikonikus stílusú ruháit ölti magára, és élvezi a Le Méridien Maldives Resort & Spa minden adottságát: Fagyizik, rozézik, standol, és jól érzi magát a festői szigeten a magyar modell miközben felfedezi annak minden szépséget.

palvin_barbi_a_le_meridien_hotels_and_resorts_arcake_nt_csa_bi_t_u_j_e_lme_nyekre_blogozine_blog_hu3_1.jpeg

 „Nagy örömünkre elindítjuk a Le Méridien „Nouveaux Horizons” kampányát Palvin Barbarával, aki a márka elegáns, vándorló életmódját testesíti meg” – mondta Jennie Toh, a Marriott International Asia Pacific márkamarketing és menedzsment alelnöke.

Izgatottak vagyunk, hogy idén ünnepeljük a márka 50. évfordulójának mérföldkövét, és erre nincs is jobb módja egy elbűvölő kampány. Bízunk benne, hogy továbbra is ösztönözhetjük az utazókat, hogy stílusosan fedezzék fel a világot, élvezzék a jó életet, és élvezzék az új kalandokat a láthatáron.

palvin_barbi_a_le_meridien_hotels_and_resorts_arcake_nt_csa_bi_t_u_j_e_lme_nyekre_blogozine_blog_hu1_1.jpeg

„Mivel európai vagyok, és a divatiparban dolgozom, különösen vonz a Le Méridien európai öröksége, valamint annak játékos és elegáns stílusa” – mondja Barbara.

„A Le Méridiennel a „Nouveaux Horizons” kampányban való együttműködés az utazás és az új úti célok felfedezésének örömére emlékeztet, különösen két év kihagyás után. Szerencsém volt, hogy a legelső alkalommal utazhattam a Maldív-szigetekre, azonnal beleszerettem a szigetbe, és alig várom, hogy hamarosan visszatérhessek a szeretteimmel.”

Természetesen a szállodalánc kampány videóval is készült:

Kedvet kaptatok egy kis utazásra? :)

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Forrás: marriott.com/

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');