Futurisztikus elemekkel, és környezetbarát megoldásokkal érkezik a H&M Studio kollekciója
2022. augusztus 31. írta: Szabinae

Futurisztikus elemekkel, és környezetbarát megoldásokkal érkezik a H&M Studio kollekciója

Hogyan öltözzünk a jövőre? Ezt a kérdést tette fel a H&M Studio csapata, amikor az őszi kollekció tervezésébe kezdett. Beszélgettek az emberiség inspiráló űrküldetéseiről miközben vibráló, minimalista sziluetteket találtak ki, amelyek a merész, bátor színfelvételeknek köszönhetően önbizalomnövelő hatásúak is.

Azt szerették volna, ha a vásárlók mernek álmodni, és az egész kollekciót eszerint alakították ki Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatív tanácsadója elmondása szerint.

futurisztikus_elemekkel_e_s_ko_rnyezetbara_t_megolda_sokkal_e_rkezik_a_h_m_studio_kollekcio_ja_2022_fall_blogozine_blog_hu3.jpeg

A Studio Fall 2022 kollekció minden eleme, beleértve a Tencelt is, környezetbarát forrásból származó anyagok felhasználásával készült.

A Studio Fall 2022 kollekció az élénk színekről, a legmodernebb kiegészítőkről és az újkori textúrájú futurisztikus szövetekről szól, amelyek úgy néznek ki, mintha az univerzum legérdekesebb anyagaiból szőték volna őket. 

KATTINTS A KÉPRE, ÉS NÉZD MEG A KOLLEKCIÓT:

„A Moodboard segítségével a tervezőcsapat azon gondolkodott, mit is vigyen magával egy intergalaktikus utazásra. Praktikus darabok keveréke mellett döntöttünk mesés tárgyakkal keverve. Az ezüst szett a kedvencem, de az ezüst nadrágot viselném a párnázott szürke pólóval és a strasszos nyaklánccal is – ez a tökéletes alternatíva egy buliruhához” – mondja Linda Wikell , a H&M Studio koncepciótervezője a kollekció kapcsán.

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

A H&M Stúdió őszi kínálata október 13-án lesz elérhető a hm.com oldalon és országszerte kiemelt üzletekben.

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');