Logo Pic
ToyaHSW 2024. október 23.

Reliable Toy 1978

image17.jpg

Ismét egy 1978-as Reliable Toy kiadvánnyal várlak benneteket. Az előző inkább általános katalógus volt, de most ezúttal egy lányoknak készült kiadványt osztok meg veletek.
A lányok legalább olyan fontos szerepet töltöttek be a játékgyártók életében mint a fiúk és erről több információt szerezhettek, ha átlapozzátok a most megosztott katalógust.

Tartsatok velem ezúttal is!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a tamas.laposa70@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

Vissza a címlapra
Retro játékmúzeum
Játékmúzeum, ahol retro játékok, régiségek várnak benneteket. Távirányítós autók, kvarcjátékok, autóskártyák, társasjátékok, matchboxok, lemezárugyáras játékok és egyéb ritkaságok várnak benneteket.
Legjobban pörgő posztok
A Stuttgart elleni mérkőzés
Apuleius • 3 nap
„Tiszta életet élek, de még mindig egy kibaszott roncs vagyok” – megjelent az Analog Balaton új lemeze, a Repedés
srecorder • 8 nap
Giuntoli olaszosabb Juventust épít
venember83 • 7 nap
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 5 nap
Nagy vaníliás krémtúró teszt
Linda Morvai • 11 nap
Cikkek a címlapról
Esterházy-kastély, Csákvár
2021 májusában jártam a mai bejegyzésben szereplő kastélynál, akkor a vírushelyzet miatt nem lehetett látogatni. Csak a portás jóindulatán múlt, hogy egyáltalán közel mehettem a bejárati kapuhoz fotózni. Még a parkban sem lehetett körülnézni. Lássuk a kastély történetét: A csákvári…
„Minden orgazmus után békehimnusszá változik” – interjú drMáriással a Tudósok új lemezéről, a Totál Csehszlovákia!-ról
Hétfőn itt, a Recorderen debütált a Tudósok 20. lemeze, amit október 25-én az A38 Hajón mutat be a tudományos jazz-punk-funk zenekar. A Totál Csehszlovákia!-n vadonatúj dalok mellett régi számok frissített, átdolgozott változatai is hallhatók: a Mutass egy faszt! címűt például bűnbocsájtó…
>