Logo Pic
Apuleius 2024. június 07.

Greenwood kész csatlakozni a Juventushoz

greenwood_mason_getafe.jpgA La Gazzetta dello Sport állítása szerint Mason Greenwood készen áll arra, hogy csatlakozzon a Juventushoz, ezért a torinói klub előzetes egyeztetésekbe kezdett a játékos játékjogát tulajdonló Manchester Uniteddel.

A 22 esztendős szélső a szezont kölcsönben a Getafe kötelékében töltötte, ahol 36 alkalommal lépett pályára, s a csapatot 10 találattal, valamint 6 gólpasszal segítette. 

A fiatal játékos zöld utat adott képviselőinek arra, hogy a felek megkezdjék a tárgyalásokat, s szívesen kipróbálná magát a Juventus mezében.

A Juventus sportigazgatója, Giuntoli számára fel van adva a lecke, hiszen a hírforrás szerint a Manchester United 35-40 millió euróra értékeli az angol szélsőt, ami túl magas összeg lehet a torinóiak számára, különösképpen annak tudatában, hogy jelenlegi szerződése 2025 júniusáig érvényes.

A Gazzetta azt is tudni véli, hogy Thiago Motta, akinek hivatalos bejelentésére a jövő hét során kerülhet sor, már áldását adta a fiatal játékos szerződtetésére.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
HIVATALOS: Khéphren Thuram csatlakozott a Juventushoz
Apuleius • 3 nap
Sancho és Koopmeiners a Juventusra vár
venember83 • 5 nap
Nagy fagyasztott franciasaláta zöldségkeverék teszt
Linda Morvai • 11 nap
Nagy marinádozott csirkemellfilé teszt
Linda Morvai • 11 nap
Chiellini: „Yıldız fokozatosan kap majd egyre több bizalmat”
venember83 • 7 nap
Cikkek a címlapról
Ízelítő a Minden idők focija kiállításból. Harmadik rész
A Minden idők focija című időszaki kiállítás a labdarúgó-Európa-bajnokság idejére készült könyvtárunk, a Várkapitányság, a Nemzeti Sport és az Egészséges Nemzet Mindannyiunk Közös Ügye Alapítvány együttműködésnek keretében. A tárlat elsősorban grafikai plakátok segítségével idéz meg a labdarúgás, a…
Most a Kisoroszi Szigetcsúcson hűvösebb van
A Szentendrei-sziget csúcsa Magyarország egyik legszebb kirándulóhelyére. A Kisoroszi Szigetcsúcs a Duna-Ipoly Nemzeti Park része, országos jelentőségű védett természeti terület. A Kisoroszi Szigetcsúcson nyári kánikulában mindig több fokkal van hűvösebb, mint a máshol, mivel táborhelyet a…
>