Logo Pic
Apuleius 2024. június 11.

Douglas Luiz egyre közelebb a Juventushoz

douglas_luiz_aston_villa.jpgAz olasz sajtó értesülései szerint a Juventus elszántnak mutatkozik Douglas Luiz ügyében, s mindent megtesz annak érdekében, hogy mihamarabb szerződtesse az Aston Villa brazil játékosát. A Calciomercato arról számolt be, hogy az egyeztetések egy újabb fordulója történt a tegnapi nap folyamán, s a Juventus késznek mutatkozik arra, hogy Samuel Iling-Junior személyében egy második játékost is bevonjon az üzletbe Weston McKennie mellett.

Daniele Longo szerint Douglas Luiz ügynöke az elkövetkező órákban Olaszországba érkezik, s így hamarosan komoly előrelépés várható. Schira már arról értesít, hogy Kia Joorabchian megállapodásra jutott a Juventus sportigazgatójával, Giuntolival, s a játékos 2029-ig érvényes, évi 4.5 millió eurós bérezést plusz bónuszokat biztosító szerződést kaphat, így a torinói klubnak már csak az Aston Villával kell közös nevezőre jutniuk.

Fabrizio Romano szerint gyorsan lezárulhat Wojciech Szczęsny ügye is, a tárgyalások az utolsó lépcsőfokhoz és az utolsó simításokhoz értek az Al-Nasszr csapatával, a lengyel válogatott kapus 2 évre kötelezheti el magát, míg a Juventus mintegy 5 millió eurós átigazolási díjjal gazdagodhat, illetve így megszabadulhat a játékos magas fizetése jelentette pénzügyi tehertől is. 

A héten a célegyenesbe érhet a Juventus új vezetőedzőjének ügye is, Fabrizio Romano szerint Thiago Motta az előttünk álló 24-48 órán belül hivatalosan is a zebramezesek alkalmazásába áll.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
HIVATALOS: Khéphren Thuram csatlakozott a Juventushoz
Apuleius • 3 nap
Sancho és Koopmeiners a Juventusra vár
venember83 • 5 nap
Nagy fagyasztott franciasaláta zöldségkeverék teszt
Linda Morvai • 11 nap
Nagy marinádozott csirkemellfilé teszt
Linda Morvai • 11 nap
Chiellini: „Yıldız fokozatosan kap majd egyre több bizalmat”
venember83 • 7 nap
Cikkek a címlapról
Ízelítő a Minden idők focija kiállításból. Harmadik rész
A Minden idők focija című időszaki kiállítás a labdarúgó-Európa-bajnokság idejére készült könyvtárunk, a Várkapitányság, a Nemzeti Sport és az Egészséges Nemzet Mindannyiunk Közös Ügye Alapítvány együttműködésnek keretében. A tárlat elsősorban grafikai plakátok segítségével idéz meg a labdarúgás, a…
Most a Kisoroszi Szigetcsúcson hűvösebb van
A Szentendrei-sziget csúcsa Magyarország egyik legszebb kirándulóhelyére. A Kisoroszi Szigetcsúcs a Duna-Ipoly Nemzeti Park része, országos jelentőségű védett természeti terület. A Kisoroszi Szigetcsúcson nyári kánikulában mindig több fokkal van hűvösebb, mint a máshol, mivel táborhelyet a…
>