Logo Pic
venember83 2024. szeptember 04.

Szczęsny: „Örökké a Juventus szurkolója maradok”

szczesny_wojciech_elgondolkodott_tekintet.jpgNemrégiben Luca Tosellivel beszélgetett Wojciech Szczęsny, és természetesen leginkább a torinói búcsú és annak a körülményei merültek fel a YouTube-videóban.

„Ez a hét szezon egy személyes kihívás volt, ami nem volt könnyű. Amikor megkapod életed kalandját, és ilyen jól teljesítesz, az nagyszerű érzés. Szerettem volna idén is segíteni a csapatot, de ez nem rajtam múlik. Arra nem számítottam, hogy idén már nem leszek a projekt része, soha nem gondoltam volna. Nagyon őszintén beszéltem Cristiano Giuntolival a tavalyi szezon elején, amikor a hosszabbításról kellett tárgyalnunk. Három percig ültünk egy szobában. Megmondtam neki, hogy a 24/25-ös szezon végén visszavonulok. Aztán elkezdtem olvasni az újságokban a klub és Michele Di Gregorio közötti tárgyalásokról szóló híreket.

Tisztelem Michele Di Gregoriót. El tudtam képzelni egy olyan forgatókönyvet, hogy Perin távozni akar, és ő lesz a második. A tavalyi szezon vége után meggyőztek, hogy maradjak. Hallottam a híreket a korábbi monzai kapussal való tárgyalásról, de nem számítottam arra, hogy kimaradok a projektből. Amikor az üzlet megköttetett a Monza és a Juventus között, akkor merült fel témaként a felmondás. Ez a klub döntése volt, nem értek vele egyet, de elfogadom. Szerettem volna még egy évet a Juventusnál tölteni, mert úgy éreztem, hogy még nagyon sokat tudnék adni. De a Juventus után nem álltam készen más kihívásokra. Még ha nem is értek egyet a klub döntésével, nincsenek negatív érzéseim Cristiano Giuntolival szemben. Tisztelem a klubot, a nyáron is tisztelettudóak voltak velem szemben. Továbbra is Juve-szurkoló maradok.

Nem szeretem a búcsúkat. De egyeztetünk a válogatottal arról, hogy játszhatnánk-e még egy utolsó meccset. Valamint azt is remélem, hogy elbúcsúzhatok a Juvétól és a szurkolóktól a stadionban. Kiértékeljük ezt a lehetőséget.”

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Haláli zenék a Barba Negrában
sunthatneversets • 9 nap
Napi érdekes - 536
JTom • 8 nap
Az Empoli elleni mérkőzés
venember83 • 2 nap
Megütötte Perry Farrell Dave Navarrót a Jane"s Addiction bostoni koncertjén
sunthatneversets • 2 nap
Megvan a megállapodás Kostić ügyében
venember83 • 8 nap
Cikkek a címlapról
„Aztán elmentem a Filába sakkozni…”
Szeptemberben a világ sakkért rajongó fele Budapestre figyel, ugyanis szeptember 10. és 23. között hazánkban rendezik a 45. nyílt és a 30. női sakkolimpiát. A magyar főváros 1926-ban már vendégül látta a világ legjobb sakkozóit a második, még nem hivatalos sakkolimpián (melyet meg is nyert a magyar…
HÍREX #54 - MINECRAFT film / Visszatér a LINKIN PARK / Alkonyat sorozat / Alien: Earth sorozat
Sziasztok! HÍREX műsorunkban összeszedünk friss, érdekes, vicces híreket, bulvárhíreket és ezeket beszéljük ki Veletek és egymással.  Időbélyegek: 0:00:00 - Intro, bevezetés 0:03:00 - Még egy xenomorf is feltűnik az Alien: Earth első kedvcsinálójában 0:11:30 - A Minecraft-film előzetesén…
>