Logo Pic
Apuleius 2024. október 08.

Bremert ma reggel megműtötték

bremer_gleison_napoli_ellen.jpgA Juventus ma beszámolt arról, hogy az RB Leipzig elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen keresztszalag-sérülést szenvedő Gleison Bremer ma reggel túljutott a műtéten, így megkezdődhet a brazil védő  hosszú rehabilitációja.

"Gleison Bremert ma reggel megműtötték, hogy bal térdében helyreállítsák a keresztszalagot. A műtétet, amelyet a lyoni Privé Jean Mermoz kórházban Dr. Bertrand Cottet-Sonnery hajtott végre a Juventus orvosi igazgatója, Dr. Luca Stefanini jelenlétében, sikeresnek ítélték meg.

A játékos az elkövetkező napokban megkezdi a rehabilitációs folyamatot, hogy újra edzésbe állhasson." - számolt be Bremer mai műtétjének sikeréről a Juventus közleménye.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Nagy táblás tejcsokoládé teszt
Linda Morvai • 10 nap
Ó, váó, ó, váó – Ilyen volt a Nick Cave & The Bad Seeds koncertje a Sportarénában
srecorder • 3 nap
Krol: „de Ligt a Juventusnál mutatott a legjobban”
venember83 • 3 nap
Škriniar érkezhet januárban?
venember83 • 7 nap
Elhunyt Kiss Ferenc hangépítész
Kultúrpart • 1 nap
Cikkek a címlapról
Champex-Trient
   Negyedik szakasz: Campex - Fenétre d´Arpette -Trient Kép: Komoot   Eljött a túra legnehezebb szakasza... hiába km-re kevesebb, mint tegnapi szakasz, de ez tényleg nehéz szakasz volt. Elsöre az utat meg kellett találni a több innen induló túraútvonal közül, mert nem volt kitáblázva…
Mopedcross Zomba
Megvolt a HM CRE 50 első éles bevetése, most hétvégén (okt. 12.) én is részt vettem a zombai mopedcrosson. Ez egy meghívásos verseny volt, viszont előtte kellett intézni sportorvosi igazolást és Motocross-OT licencet kiváltani. Ez egy rendes Motocross Classic versenyhétvége volt rendes…
>