Hamisítatlan férfiasság apró dobozba zárva
2016. szeptember 24. írta: Szabinae

Hamisítatlan férfiasság apró dobozba zárva

Megérkezett Magyarországra is az a szemlélet, hogy nem csak a Nők használnak beauty termékeket, hanem igenis a pasik is.

De logikus, nem?

Ők is fürdenek, borotválkoznak, izzadnak.. Tehát szükségük van a megfelelő termékekre minél jobb minőségben.

A Men's Stuff csapata pont ezt a piaci rést célozta meg férfias csomagjukkal. Véleményem szerint sikeresen.

img_20160923_154632-01.jpeg

Nálunk a párom rendszeresen használ kozmetikumokat (érts arcszesz, deo, hajwax stb), szóval nem kellett sokat kérlelnem, hogy próbálja ki a pasi dobozt. Aki vásárolt már valaha férfival, tudja, hogy alapvetően minden ránk Nőkre van kitalálva, úgyhogy felüdülés volt végre neki is találni valamit, ami jó, és elérhető számáa is ;)

A Men’s Stuff doboz két-három havonta jelenik meg limitált kiadásban. A termékeket misztikum övezi, csak a márkát ismerhetjük előre, ha követjük a Facebook és Instagram posztokat. A dobozban mindig van egy-két teljes méretű termék, de a többi csak utazó kiszerelés, vagy minta.

img_20160923_154704-01.jpeg

Az ára kedvező: 5430 Ft és utánvéttel kell fizetni. Szóval nincsen előreutalgatásos történet.

Következzen a doboz tartalma:

Phi krémdeó

30 grammos, utazó méretben található a boxban. A Phi deokról korábban már olvashattatok. Most a csapat igyekezett férfiasítani az alapvetően unisex illatot. Petinek tetszett. Könnyű használni, nincs benne alumínium, parabén és alkohol. Tehát nem izzadásgátló, hanem szagtalanító dezodorról beszélünk.

Vélemény: Imádjuk, még több ilyet!

Crep Protect szennyeződés taszító spray

Egy impregnáló spray így ősszel tökéletes termék. Teljes méretben, 200 ml-ben található a boxban.

Kifejezetten kültéri használatra javasoljuk, mivel iszonyat büdös, de ne is várjunk illatfelhőt impregnálás közben! Nemrég beszereztünk pár új cipőt az őszre, így kedves páromra hárult a „mocskos” feladat és lekezelte őket. Működik. Igaz nem szándékosan próbáltuk ki a hatékonyságát (ráesett a minimagnumom), de kiállta a próbát!

Vélemény: Tetszik. Sokszor csalódtunk már impregnálókban, de ez beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

Proraso After Shave Balzsam

A termék 15 milis utazó méretben található a boxban. Aloe és E-vitamin van benne, ami tökéletes Peti érzékeny bőrére. Nem tartalmaz ez sem alkohol, parabént, szilikont, mesterséges színezéket és kőolaj származékokat.

Vélemény: A kiszerelés lehetne jobb, praktikusabb, de magával a termékkel meg vagyok elégedve

M. Buddha karkötő

Ásványi karkötő. Nagy a csuklómra, így nem tudtam használni :/

Gentleman's Choice magazin

Prémium hatású férfi magazin. Nem a tukmálós fajta, hanem az igényes termékeket bemutató. Még nem találkoztunk vele újságosnál.

 img_20160923_154728-01.jpeg

Összeségében a véleményünk: Tetszett!

A Férfi Beautyboxnak itt tudtok jobban utána nézni.

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');