Végre egy igazán klassz mese!
2016. október 06. írta: Szabinae

Végre egy igazán klassz mese!

Kubo és a varázshúrok a legcukibb mese, amit idén láttam. És most nem viccelek. Felüdülés volt végre tényleg mesét nézni! Olyat, ami nem arról szólt, hogy halálra keressük magunkat, mert beetetjük a népet a cuki mese látszatával és csalódottan jön ki az ember utána.

kubo.jpg

Kubo egy végtelenül kedves mese. Tipikus japán népmese hangulata van, nem siet, nem kapkod, nem akarja megváltani a világot, csak elmesél egy tanulságos történetet a jóról, a rosszról, a szeretet mindent átívelő erejéről. Teljesen bele tudtam mélyedni a moziba. Nem voltak üres járatok és egy percre sem kalandozott el a figyelmem. Az elejétől a végéig lekötött.

IMÁDTAM!

Ez az a mese, amit szerintem még az évek során többször is meg fogok nézni a gyerekekkel, mert minden korosztálynak való szerintem. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

kubobirds.jpg

Szummázva a Kubo és a varázshúrokat: Én mindenképp ajánlom. Tuti siker, és mosolyogva, lelkileg lecsendesedve fogod elhagyni a mozi termet. Tényleg!

Mától játszák a mozik. Nyugodtan menjetek 3D-re, mert ez nem tartalmaz olyan ijesztő részeket, mint a Kiskedvencek titkos élete :)

kubo_es_a_varazshurok_borito.jpg

kubo_kiskep.jpg

Az előzetes itt nézheted meg: