Kávéval a szem alatti karikák ellen!
2016. november 09. írta: Szabinae

Kávéval a szem alatti karikák ellen!

Úgy tartja a mondás, hogy kávéval indítsd a napot, vagy ki korán kel aranyat lel. Az utóbbinak az értelmét és valóságtartalmát vitatom, mivel szoktam hajnal fél 4kor kelni, ha fotózni megyünk Panamyval (rajong a hajnali fényekért) és még nem találtam sehol egy kósza aranyrögöt, vagy porszemet. Semmit.

coffee2.jpg

De térjünk rá a kávéra. Kómásan, félig zombira/ufóra dagad fejjel ki sem látva a fejetekből hova vezet Nektek az út? (a mosdót leszámítva)

Nekem a kávéfőzőgéphez, majd egy jó kis hideg vizes arcmosás és már látom is a poharamat. Aktuális kedvencem a Starbucks karácsonyi kávéja. Egyszerűen isteni aromája van. Már az illatától is ébredezni kezdek.

Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én azok közé az emberek közé tarozom, akiknek kell 1-2 óra ébredés után, hogy "emberi" kinézete legyen és ne kicsi kínai szemekkel kakukkoljon a világra.

Legalábbis eddig így volt. Most 20 perc alatt vállalható ábrázatot varázsolok :)

Ennek oka az új reggeli arcápoló családom, a Phi Pazar Cafe-ja. Tudni kell rólam, hogy imádom a termékeiket, mert egyszerűen zseniálisak. Gyógyszertári minőség lakosságnak szánva.

Az ekcéma elleni csodakrémről már olvashattatok, most pedig bemutatom Nektek reggeleim megmentőjét.

Éjszakára hyarulonsavas szemkörnyékápolót használok, de reggelente szükségem van egy kis pezsgésre, egy kis élénkítésre. Erre a célra tökéletes a koffeines szemkörnyékápoló, mely felfokozza a vérkeringést, azáltal pedig megszünteti a szem körüli reggeli duzzanatot és szó szerint nyitja a szemem. Érzem, hogy tűnik el a püffedés az arcomról. :)

_20161108151902.jpg

Nektek van valami házi praktikátok vagy krémetek, ami bevált?

Az arckrémet nagyon könnyű felvinni. Könnyed állaga van, nem érzed, hogy beülne a bőrfelszínbe. Tökéletesen felszívódik nyom nélkül. Én smink alá is szoktam rakni (ugye Ti is használtok krémet az alapozó alá??), mivel nem fénylik tőle az arcom.

Szóval összegezve egy nagyon szuper kis terméket találtam, amivel alhatok kicsit tovább reggel, mert nem kell hamarabb felkelnem a normálisabb kinézet miatt :) Juhuuu

 

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');