Filléres trükk a párás szélvédő ellen!
2017. január 17. írta: Szabinae

Filléres trükk a párás szélvédő ellen!

Tudtátok, hogy a macskaalom a cicánk szükségletein túl még mennyi mindenre használható?

Ilyenkor, amikor az hőmérsékelet a mínuszokban repked, nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nincs épp szélvédő takarítós hangulatom reggel.

parasablak1.jpg

Sőt. Órákat sem szeretek ülni a jéghideg kocsiban, és várni a csodát, hogy kilássak a szélvédőn. Mivel van otthon macskám, és rühelli  a szilikonos almot, kidobni meg nem akartam, gondoltam kipróbálom a macskaalmos trükköt a kocsiban. Működik!!

macskaalom.jpg

Íme a szilikonos macskaalom alternatív hasznosításának módjai:

Párátlanító. Tegyünk szilikonos macskaalmot jó légáteresztésű vászon zacskóba, vagy zokniba. Az autóban több ponton elhelyezve (szélvédő előtt, ülések alatt, hátsó ablak előtt) egész nap magába szívja a felesleges párát.

Olajfolt felszívásához. Garázsban, egyéb helyen kiömlött olajfoltra hintsünk macskaalmot. Hagyjuk egy kicsit felszívódni, majd egyszerűen söpörjük össze.

Szagtalanító. Szórjunk macskaalmot a szemétláda aljára, kandallóba, dohos-penészes pince padlójára. Rakhatunk akár bőröndbe, útiládába az utazás előtti napon, mivel ezáltal nem fog bebüdüsödni a ruha.

szilkonos_golyok.jpg

De mit jelent az, hogy szilikonos macskaalom?

A szilikagélt mindenki ismeri, mivel szerintem mindannyian találkoztunk már életünk során a Silica Gel Throw Away „Do Not Eat” feliratú kis papírzacskókkal, amiket cipős dobozokban, elektronikai eszközök csomagolásában szoktunk találni.

A kis tasakoknak az a feladatuk, hogy megkössék a párát, és megakadályozzák, hogy a hosszú tengeri úton a csomagolásba szivárgó párás levegő kárt tegyen a termékben. Na ez van a macskaalomban, csak nagyobb kiszerelésben.

 

Ne felejts el követni Facebookon is!

 

Érdekes lehet még:

Ilyen, amink a pasik utánozzák a csajokat!

Ezek a macskák jobban pózolnak, mint a modellek!

Ilyen az élet -71 Cesius fokban

Dögös csajokkal indítja 2017-et a Lui magazin!

Így építs saját Halálcsillagot!

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');