Bevált trükkök cserepes ajkak ellen
2017. március 22. írta: Szabinae

Bevált trükkök cserepes ajkak ellen

Minden Nő telt, puha ajkakra vágyik kortól függetlenül. És ki tudunk azon borulni, ha a szervezetünk ellent mond nekünk és kicserepesedett ajakkal "büntet". Ez főleg a mi hibánk, de foghatjuk a szeles, hűvösebb időjárásra is.

ed403d4ae411755124848711c304cd269d1c694f.jpg

A legfontosabb teendő ebben az esetben az, hogy igyál. Minimum 3-4 liter folyadékot be kell vinned a szervezetedbe, mert szüksége van rá. Én ezt literes kulacsokkal, vagy korsó+szívószállal oldom meg, mert máshogy nem megy a napi x liter nálam sem sajnos. Szóval trükközni kell, de megéri

A másik, hogy használj megfelelő ajakbalzsamokat.

Ilyen az Uriage és a Phi ajakbalzsam is, de a dr Organicnak is vannak már fényvédővel ellátott szájravalói. A többi kommersz márkát én öszintén szólva nem ajánlom. Maradnék gyógyszertári és természetes vonalon :)

Érdemes heti egyszer legalább leradírozni az ajkakat. Bővebben ITT írtam már róla. A Lushnak vannak nagyon vagány izű ajakradírjai. Finomak és sokáig elég egy kis tégely. Az ajkaid pedig simábbak lesznek tőle.

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');