Ultra nőies darabok a Balmain kollekciójából
2017. július 31. írta: Szabinae

Ultra nőies darabok a Balmain kollekciójából

Szerintem erre a kollekcióra nyugodtan kijelenthetjük, hogy valahogy ilyen gardróbbal rendelkezhetnek a nagyvárosi hercegnők, vagy a modernkori istennők. Egytől-egyik lenyűgöz, és magával ragad.

Korábban megmutattuk már nektek a kampányképeket, melyeket Oliver Rousteing készített el, aki a Balmain, és a párizsi nagy divatházak táján a legfiatalabb kreatív igazgatónak számít Yves Saint Laurent óta.

Nem kisebb nevek szerepeltek benne, mint  Natasha Poly, Lara Stone, Presley Gerber, Ton Heukels, Jon Kortagarena, Marlon Teixeira, Grace Bol, Aleyna Fitzgerald, Alexina Graham, és Valery Kaufman. Ha lemaradtál volna, akkor kattints IDE és lesd meg :)

Oliver Rousteing stílusa messziről felismerhető, mert olyan extravaganciát és nőiességet vitt a neves divatház életébe, ami egyedülállóvá teszi őt.

A 2018-as kollekcióban nincsenek mély dekoltázsok, helyette stílusosabb, nőiesebb, modernebb Nő megalkotása volt a cél. Jelentem, sikerült!

Nézzétek végig Ti a galériában a Balmain extra dögösre sikeredett kollekcióját:

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');