Ezekre a koncertekre érdemes menni a STRAND Fesztiválon!
2017. augusztus 02. írta: Szabinae

Ezekre a koncertekre érdemes menni a STRAND Fesztiválon!

A nyár a fesztiválokról, a strandokról, a bulizásról és a nyaralásról szól. Általában. A Strand fesztivál pedig egyszerre nyújtja ezeket a nagyérdeműnek. Nincs tömegnyomor, és még a fesztiválbarát fesztiválok közé tartozik remek fellépőkkel és programokkal.

Én idén a következőkre vagyok kíváncsi:

Parov Stelar

Egyszerűen imádom és akárhányszor van Magyarországon, mindig igyekszem eljutni, mert nem csak a zene fantasztikus, hanem az előadás is, amit köré építettek.

parov.jpg

John Newman

A Love me Again száma óta imádom. Remek hangja van, és aki ismeri, tudja, hogy miért ajánlom. Nem csak fantasztikus énekes, de egy hatalmas túlélő is, ugyanis már többször is legyőzte a rákot. Respect!

Bastille

A legismertebb száma a brit zenekarnak a Pompeii. Alapvetően Indie stílusú zenét csinálnak, amire nagyon jól lehet bulizni. Nekem leginkább a régebbi zenéik tetszenek. Az újak túl "sablonosak" szerintem.

wenn20492753_600.jpg

A magyarok közül pedig ott lesz többek között a Wellhello, a Punnany Massif, Halott Pénz, 30y, Belga és a Hősök is.

De mivel egy ez barátságos fesztivál lesznek a fellépőkön kívül is programok. Pl fényes délben detox jóga, pszicho előadások, és különböző kvízek és beszélgetések.

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');