Ilyen lesz Versace szerint a 2018-as férfi divat
2018. január 14. írta: Szabinae

Ilyen lesz Versace szerint a 2018-as férfi divat

Donatella Versace mestermunkát alkotott a 2018-as szezon férfi ruházatával is. Nem is olyan rég láthattunk, ahogy több generáció topmodelljei lépnek fel egy színpadok Gianni emlékének tisztelegve, ám máris folytatta a francia divatház nagyasszonya az elbűvölést. A divatbemutatón, ahol a férfi viseleten volt a hangsúly szintén visszanyúltak az ikonikus darabokhoz, és aranyozott bársonyruhák, selyemingek, bársony zakók, női öltönyök, illetve női bársony miniruhák voltak a repertoáron. Újratervezték az ikonikus darabjaikat és a mai modern Férfira és Nőre igazították.

Újra divatba ( vagyis még mindig ) jön az állatminta, így láthatunk zebra, illetve tigris mintákat is a kifutón.

A legújabb kampányképeken pedig a tavalyi divatbemutatóhoz hasonlóan szerepet kapnak a 90-es évek nagyjai, és korunk feltörekvő nevei, így Naomi Campbell mellett Kaia Gerber (Cindy Crawford lánya) is látható.

A képre kattintva pedig végig tudod görgetni, hogy mit is gondol a Versace divatház a 2018-as férfi divatról. Helyenként pár női darabbal megspékelve persze :)

VERSACE SS 2018 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');