A Balmain férfi kollekciója retro futurisztikusra sikeredett
2018. január 22. írta: Szabinae

A Balmain férfi kollekciója retro futurisztikusra sikeredett

A Balmain ebben a szezonban is a dögös darabokra helyezi a hangsúlyt. Az erős, mellbevágó szettekre meglepő anyagkombinációkkal megspékelve.

Idén ez főleg a latexre és a nylonra értendő, hisz visszahozta az enyhén BDSM elemeket a divat világába. Mindezt úgy, ahogy azt korábban Oliver Rousteingtől már megszokhattuk.

Így egy igazán formabontó és egyedi világot láthattunk a kifutókon helyenként celeb modellekkel (Pl. Presley Gerber).

Oliver elmondása szerint a divat nem forradalom, hanem evolúció. "Azt hiszem, mindnyájan forradalomban élünk, és megpróbáljuk túlélni a forradalmat.  Ezt láthatjuk a sajtóból, és a tervezők között is, hogy forradalom zajlik. Mindannyian tartunk attól, hogy beszéljünk róla, de ez történik. A digitális világ is egyre fontosabb, hisz hogy válogathatnak a szerkesztők az emberekhez? Kik lesznek a következő modellek? Mindenki keresi az egyedit, hogy mi lesz a következő áttörés. Szerintem a divat legérdekesebb része. "

"A divat nem az evolúció, hanem a forradalom."

Természetesen a férfi ruhák mellett feltűntek a Balmain ikonikus erős női darabjai is, melyek tökéletes harmóniát alkottak a férfi kollekció darabjaival.

PVC, latex, nylon, steppelt nylon, fémesen csillogó és hálós darabok váltották egymást. Szóval az a stílus, amint a francia divatház művészeti vezetőjétől már megszokhattunk.

A képre kattintva lesheted meg a galériában a BALMAIN MENSWEAR 2018 darabjait:

Közben kijött pár extra dögös kampány kép is, amit alább leshetsz meg:

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');