Gisele Bündchen divat történelmet írt a Vogou Italia címlapjával
2018. február 04. írta: Szabinae

Gisele Bündchen divat történelmet írt a Vogou Italia címlapjával

Gisele Bündchen ezzel a Vogue borítójával egyfajta úttörőnek számít a szakmában, ugyanis ez az első no makeup címlap a divatlap történelmében. Talán végre vége a túlzott photoshop és smink használatban? Ki tudja. Szerintem ez egy nagyon jó irány, hisz minimális sminkkel, vagy épp anélkül is szép a nő. Nem kell mindig Kardashianra sminkelnie magát mindenkinek ;)

A képeket Jamie Hawkesworth készítette a brazil szupermodell otthonában, Bostonban, ahol a férjével (Tom Brady - amerikai futball-legenda) és 2 gyermekével él.

A pláne az egészben, hogy melegítőben, és nyuszis mamuszban pózol Gisele a címlapon. Ez az első alkalom a Vogue Italia történetében, hogy egy modell, és a stylist nem dönt az outfitek terén, ugyanis a ruhákat Gisele maga választotta ki, így egy végtelenül természetes, otthonos anyagot sikerült összehozniuk.

vogueitalia-feb18-gisele_blogozine_2.jpg

vogueitalia-feb18-gisele_blogozine_1.jpg

Ám nem csak az olasz lapszám címlaplánya, de a japáné is Gisele lett. 

voguejapan-feb18-gisele_blogozine_2.jpg

voguejapan-feb18-gisele_blogozine_1.jpg

Múlthónapban pedig a Versace 2018-as tavasz/nyári kampányában láthattunk, melynek képeit a galériára kattintva nézhetitek végig:

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');