Ashley Graham még mindig elképesztően inspiráló és gyönyörű bikiniben!
2018. február 14. írta: Szabinae

Ashley Graham még mindig elképesztően inspiráló és gyönyörű bikiniben!

Ashley Grahamet, mint azt korábban is említettem, elképesztő módon tisztelem, hisz ő az egyik élenjáró aktivistája a szeresd és fogadd el magad mozgalomnak. Ő az, aki nem engedi meg, hogy akár egy dekát is leretusáljanak róla, mivel ő szereti magát az esetleges testi hibáival együtt. Pont ezért is az egyik legsikeresebb plus-size modell a világon. És szerintem ahhoz is köze van, hogy egyre inkább megy el a trend a normális alkatú modellek alkalmazása felé. Igaz, még mindig használnak rengeteg helyen anorexiás lányokat, de egyre több a normális testképpel rendelkező modelles editorial és kampány és én ezt félsikernek könyvelem el.

Idén is ő lett a Sports Illustrated magazin egyik modellje, és újfent bámulatos képeket készített róla Josie Clough nem máshol, mint  Nevis szigetén. Ha a tavalyiról lemaradták volna, kattints IDE.

A képre kattintva meg tudod tekinteni a komplett anyagot. Dögös lett ;)

Ez is érdekelhet még:

Palvin Barbi újra a Sports illustrated kiadványában

palvin_barbara_si2018_blogozine_12.jpg

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');