TOP 5 mesés wellness szálloda Magyarországon
2018. március 13. írta: Szabinae

TOP 5 mesés wellness szálloda Magyarországon

Rengeteg jobbnál-jobb lehetőség van az országban, ahova elmehetünk, ha egy kis kényeztetésre vágyunk. A következő hotelek nem csak fantasztikus környezetben találhatóak, de a tökéletesek kikapcsolódásra is! Akár hosszú hétvégéről, akár nászútról van szó. 

A kikapcsolódás mindig jó. Nem csak fizikailag, de lelkileg, illetve agyilag is el tudunk fáradni. Ilyenkor be kell nyomni azt a képzeletbeli kikapcs gombot magunkon és el kell vonulnunk a világtól. Ki kell kapcsolni a mobiltelefont és a számítógépet és el kell menni lazulni egyet. Itt az ideje a nagy tavasz feltöltődésnek. Így a hosszú és hideg tél után hidd el szükséged van rá. Töltődj fel, hogy újult erővel vesd bele a tavaszi zsongásba :)

Következzen 5 olyan hotel, amelyek nem csak hihetetlenül kedvező áron foglalhatóak, hanem álomszép helyeken is találhatóak. Nem csak a hotelben tudsz eltölteni egy kis időt, így pakolj be túrázásra is alkalmas ruházatot és menj el kirándulni egy kicsit!

A Dunapart közelében, meseszép tájon található hotel minden igényt kielégítő élményközponttal várja a látogatókat. Fedett úszómedence, gyermekmedence és gyógymedence miatt télen-nyáron ideális választás lehet. Ám nem csak emiatt a wellness kedvelők álma, hanem a szauna világ miatt is! Ugyanis álomszép panoráma szauna, bioszauna, mesterszauna, infraszauna, gőzkabin, kültéri termálvizes medence, tepidárium (relaxációs szoba fűtött csempeágyakkal, illataromával), kneipp-taposó medence, sókamra, és kültéri gyógyvizes ülőmedence segíti a vendégeket a tökéletes kikapcsolódáshoz. Ha pedig "meguntátok" a lazulást, akkor sétálhattok egyet a Dunaparton vagy Ráckevén :)

 Wellness luxus környezetben Ráckevén 2 fő,2 éjszaka, 3 nap 49.900 Ft

A Balaton nem csak nyáron jó döntés, hanem télen is. A minden jóval felszerelt wellness hotelek rendkívül jó áron várják a vendégeket. A Residence Balaton Hotel wellness szolgáltatása pedig páratlan élményt nyújt. Közel 700m2-es wellnessközpont várja a pihenni vágyókat légágyakkal, és különböző álló, illetve masszírozókkal felszerelve, hogy még pihentetőbbé tegye a vendégek testi-lelki felfrissülését.

A finn szauna, aroma szauna, gőzkabin, sókabin, élménymedence, Kneipp-taposó, és a kül-, illetve a beltéri pezsgőmedence pedig minden egyéb igényt kielégít. A Balaton part pedig tavasszal is mesés látványt nyújt :)

Páros kikapcsolódás Siófokon 2 fő,2 éjszaka, 3 nap 58.900 Ft

Hotel Eger & Park**** 

Négycsillagos mesés kikapcsolódás Egerben akár a modern stílusban berendezett Eger - vagy a barokk stílusú  Park szárny Classic szobáinak egyikében korlátlan wellness részleg használattal. Nyakmasszírozós élménymedencék, és minden jóval felszerelt szaunavilág ( finn szauna, bio szauna, gőzkabin, aromakabin, oxigénnel dúsított só szoba, jégkút, valamint infra szauna és fényterápia előnyeit ötvöző akadálymentesített  kombi szauna vár rád. Az ország egyik legjobban felszerelt szállodája mozgáskorlátozottak számára is! 

Páros kikapcsolódás 3 nap, 2 fő, 2 éjszaka 41.900 Ft

fb-1200x628-csapjle-14.png

Aqua-Spa**** Konferencia és Wellness Hotel - Cserkeszőlő

A cserkeszőlői gyógyvíz konyhasós, jódos, brómos, nátrium kloridos. Kiválóan alkalmazható mozgásszervi, és nőgyógyászati betegségek (gyulladások, illetve akár meddőség) esetén. A hotel wellness részlege pedig élménymedencével és felszerelt szaunaparkkal (Finn-, bio és infra szaunák) várja a látogatókat.

Páros kikapcsolódás 3 nap, 2 fő, 2 éjszaka 30.900 Ft

fb-1200x628-csapjle-5.png

ABACUS Business&Wellness Hotel**** - Herceghalom

Luxus körülmények között a fővárostól 15 percre korlátlan spa használattal. Herceghalmon 25 m hosszú úszómedence, 28 m2-es élménymedence, finn szauna, infraszauna, gőzkabin, aromakabin, fitneszterem, és szabadtéri pezsgőfürdő vár Rád.

Páros kikapcsolódás 3 nap, 2 fő, 2 éjszaka 54.900 Ft

fb-1200x628-csapjle-2.png

  Ha tetszett a bejegyzés, köszönöm, ha megosztod.

Csatlakozz Te is hozzánk Facebookon, hogy ne maradj le semmiről: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

[szponzorált tartalom] 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');