Áprilisi szépségújdonságok
2018. május 02. írta: Szabinae

Áprilisi szépségújdonságok

Újra eltelt egy hónap, és megint elérkezett az idő a havi szépségújdonságok bemutatására. Április sem telt új termékek nélkül. Megismerkedtem parfümmel, sminkcuccal és hajravalókkal is. 

Szóval ha kíváncsi vagy arra, hogy frissen megjelent újdonságokból miket érdemes kipróbálni, akkor tarts velem és olvass tovább.

arcapolas_1.jpg

 LA MER COOL GÉL

A Douglasban fedeztem fel a La Mer hűsítő hatással is bíró gél krémet, és egy mini mintát próbáltam belőle pont akkor, amikor sikeresen leégett egy kicsit az arcbőröm. Gyorsan lehúzta róla a pirosságot és behidratálta az arcomat, szóval abszolút tetszik nekem a termék. Tartós használat mellett csökkenti a pigmentfoltokat és a pattanások okozta hegeket is.

CLINIQUE MOISTURE SURGE INTENSE

Könnyed állagú hidratáló gél krém, amit inkább estére ajánlok nyáron. Gazdag, krémzselé állagú készítmény, mely azonnali segítséget nyújt. Száraz bőrre ajánlják, viszont nekem kombinált bőröm van, és rá is teljesen jó a hidratáló hatása van, nincsenek tőle száraz foltjaim, és nem is zsírosodik fel tőle az arcom. Barátnőmtől kaptam ajándékba :)

kencek_blogozine.jpg

NATICS EAU MICELLAIRE MICELLÁS VÍZ

Rózsás vaníliás micellás arctisztító. Finom, tökéletes és magas Natics minőség, mint ahogy azt már megszokhattuk a márkától. SLS-, PEG-, mesterséges illatanyag- és parabén-mentes termék, amely gyulladáscsökkentő hatással bír, és hidratál is egyben.

VAGHEGGI ESSENCE MIST HIDRATÁLÓ PERMET

Egy hidratáló felhő permet aloe veraval és kis molekulasúlyú hialuron savval, amely a frissítő, nyugtató és extra hidratáló hatása miatt bármikor használható arcra, testre egyaránt. Plusz finom is :D (belement már párszor a számba)

OMOROVICZA MAGIC MOISTURE MIST

Úgy tervezték, hogy hidratálja és revitalizálja a bőrt. Kétfázisú termék, mely több tápláló olajat (makadámdió, búzacsíra, csipkebogyó, avokádó, édesmandula,  rózsa geránium, levendula, édes narancshéj, neroli, eukaliptusz és római kamilla) is tartalmaz, és a teljes készítmény 22% -a olaj, így szuper hidratáló és tápláló hatást ér el.

NUXE REVE DE MIEL BODY SCRUB TESTRADÍR

Mézet, cukorkristályokat és értékes olajokat tartalmazó testradír nemcsak radíroz, hanem ápol is egyben. Hihetetlen finom lesz a bőr utána, és a legjobb, hogy tartalmaz káros anyagokat sem!

img_2416-1.jpg

SALVATORE FERRAGAMO AMO

Imádom a vaníliás illatokat kicsit megbolondítva. És ez a parfüm pont ilyen. Vad, szenvedélyes, modern és olyan mint egy illatos sütemény egy virágokkal teli kertben. 

  • Fejjegyek: olasz keserűlikőr, fekete ribizli, rozmaring
  • Szívjegyek: arab jázmin, maté abszolút, rebarbara
  • Alapjegyek: tahiti fehér vanília, ambroxan, szantálfa

DM SUNDANCE NAPVÉDŐ 20 FAKTOROS + AFTER SUN

Imádom a DM saját márkás napvédőit. Magas minőségű termék, melynek a 20 faktorosa alatt sem égek le. Nehezen lehet leizzadni is. A napozás utáni cuccokat is imádom. Rendszeresen újra veszem. A napvédő termékeket ne felejtsétek el rendszeresen cserélni! Terméktől függően 6 vagy 12 hónap után kuka! 

aprilisi_szepsegujdonsagok_blogozine.png

DOUGLAS HAIR PROTEIN REPAIR

Nem gondoltam volna, hogy a Douglas saját márkás hajpakolására valaha azt fogom mondani, hogy jó, de így van. 390 Forintért vettem, és a hatalmas loboncomat szépen bepuhította és kellemes illata is van. 

NIVEA MICELLAIR SKIN BREATHE EXPERT SMINKLEMOSÓ KENDŐ

A Nivea sajtóeseményén ismerkedtem meg a termékkel.Rettentően egyszerű a használata és tökéletes le lehet vele szedni a vakolatot, szóval abszolút jó döntés. Egyetlen hátránya, hogy nekem az ekcémás szakaszokon csípi kicsit a bőrömet, de különösebb irritációt nem okoz, szóval máris jobb, mint a többi hasonló termék.

LUSH INCREDIBLE MUM FÜRDŐBOMBA

A Lush anyák napi újdonságai hihetetlenül szuper. Imádom, és az hogy a márka nem csak hogy állatkísérletmentes, hanem az illata is nagyon finom: Naracsvirágos bergamont öleli körbe a fürdőzés szerelmeseit.

L.O.V - PERFECTITUDE AURA GLOW PRIMER

A LOV rozén csillogó primer bársonyos alapot ad az alapozónak. Szépen kiegyenlíti a bőrfelszínt, és nem ül be ráncokba se az alapozó (nekem a homlokomon mindig beült előtte). Ezen kívül ránctalanító hatása is van és megvéd a negatív környezeti tényezőktől. A 15 faktoros napvédő pedig külön jó azoknak, akik gyorsan pirulnak.

BOURJOIS CONTOUR CLUBBING ULTRA BLACK

Vízálló szemceruza, ami nyáron nagyon jól jön, főleg hogy fülledt melegben az embernek a szeme is izzad. Nagyon jól lehet vele dolgozni. Puha, és jól satirozható. 

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');