Hatalmas emberi kezek tartják ezt a gyönyörű hidat
2018. augusztus 04. írta: Szabinae

Hatalmas emberi kezek tartják ezt a gyönyörű hidat

A világ tele van különlegesebbnél különlegesebb alkotásokkal. Most nyáron Vietnám is belépett a hihetetlen építészeti alkotásokkal rendelkező országok közé, ugyanis a Da Nang mellett található Cau Vang hidat hatalmas kőhatású emberi kezek tartják, és azon keresztül tudnak gyönyörködni a gyalogosok 150 méteren keresztül a hegyekben.

A kezek különlegessége, hogy rettentően régi, antik hatása van, emiatt az ember úgy érzi, mintha egy varázsvilágba csöppenne bele.

Da Nang amúgy a francia gyarmatosítok kedvelt üdülőhelye volt, így számos francia kert található ott, és a a falu is olyan cuki franciás :)

A 150 méter hosszú Cau Vang híd a közép-vietnami hegyekben, 1400 méteres tengerszint feletti magasságban található. És teljes nyugalommal ki tudom jelenteni, hogy egy olyan látványosság, melyet mindenképp meg kell nézni. Akár egy drónnal. ;)

Kattints a képre és nézd meg a hídról készült fotókat:

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

És itt van pár videó is róla:

  Forrás: baohatinh.vn

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');