Kislányát szoptató kismama mutatta be a legújabb fürdőruha trendeket
2018. augusztus 21. írta: Szabinae

Kislányát szoptató kismama mutatta be a legújabb fürdőruha trendeket

A szoptatás egy teljesen természetes dolog, mégis annyi tabu, és támadás veszi körül, hogy az hihetetlen. Ameddig fiatal lányuk egy szál semmiben, mellett, popsit kidobva mászkálnak mindenfelé, addig egy békésen a kisbabáját etető nő feltűnést és közmegvetés tárgyát képezi. Pedig az esetek többségében kevesebb látszik a melléből, mint az utcán sétáló nőkéből. 

Ezeket a tabukat döntögetik folyamatosan a közösségi média szereplők (pl. Candice Swanepoel, Chrissy Teigen), és most a kifutón is viszontláttuk Miamiban a Sports Illustrated divatbemutatóján.

Igaz maga az ötlet teljesen spontán volt, ám annál zseniálisabban sült el.

"Nagyon spontán volt" - mesélte MJ Day. "Amikor a show előtti  a beszélgettünk a lányokkal a backstage-ben. akkor láttam, hogy Mara kislányának feje békésen fekszik az anyja mellén, és megkérdeztem Marától, hogy kiemenne-e a kislányát szoptatva a kifutóra. Mire ő azt felelte, hogy Biztos vagyok-e benne, mire én megnyugtattam, hogy persze, abszolút."

Ez volt a legnagyszerűbb döntés, amit meghozhattak, hisz a női test egy csoda, és nem megalázni kell, hanem ünnepelni annak nagyszerűségét, hisz egy új embert hozunk mi nők létre önön testünkben, hordunk ki, majd tápláljuk őt a mellünkből. Ennél természetesebb dolog kevés van.

Pár éve a Sport’s Illustrated kiadványaiban nem csak nádszálvékony tökéletes testű modellek mutatják be a fürdőruha trendeket, hanem plus size nők is. És kismamák is. 

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem tetszik ez a trend. Ne a tökéletes barbi testű lányok legyenek a példaképek, hanem a valódi nők!

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Képek: Getty

Érdekes lehet még:

Palvin Barbi - Sports Illustrated

Palvin Barbi Top formában idén is Sports Illustrated kiadványában

Ashley Graham - Plus size alkattal is dögösen

Ashley Graham még mindig elképesztően inspiráló és gyönyörű bikiniben!

Kate Upton

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');