Őszindító kedvencek
2018. szeptember 05. írta: Szabinae

Őszindító kedvencek

rengeteg készítmény van a piacon különböző árakon, és hatóanyagokkal a különböző problémák orvosolására. Azt már tudjuk, hogy olcsó húsnak híg a leve, de vajon mi a helyzet a prémium kategóriás termékekkel? 

Ennek jártam utána és szedtem össze belőlük a kedvenceimet, melyekkel garantáltan jobban fog indulni az ősz. Lesz közte kence, parfüm és kiegészítő is:

KRÉM

A krémek közül  a mostani cikkben az Eisenberg márkát mutatom be nektek. Őszintén szólva kíváncsi voltam, hogy mit is tud. Éjszakai terméket kerestem, és így esett a választásom az Anti-stress krémre, mely érzékeny bőrre is használható. 

Egy hűsítő hatású gazdag textúrájú krémet találtam a tégelyben, mely elég gyorsan felszívódott, és még smink alatt sem volt érezhető. Hiába volt gazdag a krém, nem kezdett el felzsírosodni sem tőle az arcom, és mellette gyorsan szépen el is kezdte feltölteni a megfáradt arcbőrömet. Maga a termék parfümmentes. Nem kell alá szérum, mert együtt a kettő már nekem sok volt, és szemkörnyékére se kenjük, ha nem muszáj :)

A krém célja a bőr normálizálása, méregtelenítése és a stresszreakciók enyhítése, ezáltal segítve az egészséges és sugárzó bőr kialakulását. A Notino.hu-n találjátok meg.

2018-09-05_05_52_16_3.jpg

A legfontosabb összetevők:

  • Kamilla: antibakteriális, gyulladáscsökkentő és gyógyító hatása
  • Édesgyökér kivonatok: gyulladásgátló, nyugtató, antioxidáns
  • Shea vaj: testesítő ágensek, teszi a bőr puha és rugalmas
  • E-vitamin: védő, csökkenti a sejtkárosodás a szabad gyökök
  • Borágó és szőlőmagolaj: regenerálja és táplálja a bőrt

2018-09-05_06_06_24_1.jpg

SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ

A szemkörnyékápoló sarkalatos pontja egy nő napi rutinjának, ugyanis nem mindegy, hogy mit is használunk erre a területre, és mennyit, illetve azt miként visszük fel.

A Eisenberg Excellence Soin Sublimateur egy gél állagú, könnyű, hűsítő hatású termék, mely feszesíti a szemkörnyékén a bőrt, és csökkenti a karikákat, duzzanatokat. Nem kell belőle sok; 1 pumpányi mennyiség elég mind a két szemre, amit körkörös mozdulatokkal masszírozzunk be a területre. 

A hatása:

  • Hűsíti a fáradt szemet
  • Csökkenti a szem alatti duzzanatokat, és sötét karikákat

Abszolút ajánlom azoknak, akik küzdenek a karikákkal és szem alatti duzzanatokkal.  Itt szerezhető be.

PARFÜM

A legújabb kedvencem nem más, mint Marc Jacobs Daisy Love parfümje, melynek Kaia Gerber az arca. Erről itt írtam korábban. Maga a parfüm mennyeien illatozik az emberen órákon keresztül. 

Üde, friss, fás illat, melynek az alapja kasmír pézsma, uszadékfa, egy kis eperfával és százszorszéppel megbolondítva.

Abszolút favorit lett így ősszel. Főleg nappalra viselem.

daisy_1.JPG

HAJKEFE

Nekem abszolút favorit a Tangle Teezer. Rengeteg, és majdnem derékig érő hajam van, amit konkrétan sokszor csak könnyek között lehet kifésülni. Már van mindenféle típusú hajkefém a márkától, és egytől - egyig rajongok értük, és még a macskámat is szoktam vele fésülni, mert élvezi :D Szóval használja a teljes család; mind a kétlábúak, mind a négylábú.

Szabinea� Blogozine (@szabinea) által megosztott bejegyzés,

Remélem tetszett az összefoglalóm :*

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');