Elie Saab igéző tavaszi sziluettjei
2018. október 15. írta: Szabinae

Elie Saab igéző tavaszi sziluettjei

Elie Saab divatbemutatói minden évben tündérmesébe illő vizuális élményt nyújtanak a ruhakölteményeivel. Ez alól az idei kollekció sem lehetett kivétel.

A napokban mutatták be ugyanis a ready-to-wear darabokat. A csipkés, hímzett szettek, a flitteres, és a hologram hatású diaphanous organza ruhaköltemények csak úgy tündököltek.

A 2019 tavasz - nyári kollekció darabjai a modern tündérhercegnőket hozza el közénk, akik ünneplik a tavaszt, a virágzást, és a természet újjászületését.

Fókuszba kerültek a lézervágott és sejtelmes anyagok kombinációja, ami eddig nem volt ily mértékben jelen a márka életében. Egy fiatalosabb, trendibb vonalat láthatunk most a virágos motívumokkal a divatháztól. Megjelent az állatminta, és a D&G-ra jellemző bohém elegancia. Nekem tetszik ez a kis vérfrissítés

A képre kattintva Te is részese lehetsz ennek a csodának. Jó nézelődést :*

Ha pedig lemaradtál volna a Haute Couture kollekcióról, akkor most pótolhatod. A párizsi Musée des Arts Decoratifs-ben megrendezett show egyszerűen fantasztikus volt - jó szokásához híven -, és megmutatta, hogy miért is ő a haute couture hercegnős darabok koronázatlan királya.

Az idei kollekcióban láthatunk kristályokkal, gyöngyökkel díszített estélyiket, és nadrágos-uszályos szetteket is bézs, púder, mélykék, ibolyakék, babakék, bordó és orgona színekben. A motívumok pedig Gaudí, és Klimt műveit idézik.

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');