Tüll és púder a CR Fashionbook 2019-es adventi kalendáriumában
2018. december 06. írta: Szabinae

Tüll és púder a CR Fashionbook 2019-es adventi kalendáriumában

A tavalyi domina szerkók után őszintén megvallva én számítottam ennyire letisztult, púder színvilágú, habos-babos tüllvilággal rendelkező Adventi kalendáriumra, ahol nincs semmi pucérság. 

A CR Fashionbook jövő évi adventi naptárának tematikája 2019-ben az időtálló a virágcsokrok köré épült. Már az  ókori görögök, rómaiak, egyiptomiak és kínaiak is előszeretettel használták történeteiben a virágokat. Jelentést kapcsoltak hozzájuk. Nemhiába van az a kifejezés is, hogy virágnyelven kommunikál/beszél. 

A Mario Sorrenti által fotózott naptál teljes bevétele a  Breast Cancer Research Foundation (BCRF) -höz / Mellrák Kutatásért felelős Alapítványhoz kerül.

 

A 2019-es CR Girls modelljei a következők: Elizabeth Hurley, Carolyn Murphy, Karlie Kloss, Hilary Rhoda, Joan Smalls, Grace Elizabeth, Fei Fei Sun, Anok Yai, Danielle Herrington, Halima Aden, Lakshmi Menon és Birgit Kos

Kattints a képre és nézd meg a naptárat:

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');