Valentin-napi ajándékötletek
2019. február 10. írta: Szabinae

Valentin-napi ajándékötletek

Te is az utolsó pillanatra hagytad a Valentin-napi ajándékvásárlást? Sebaj, mutatok Nektek pár szuper ajándék ötletet, mellyel nem tudsz mellé lökni. Figyelem! A legtöbb páros felhasználású ;)

Szerintem ezeknek nagyon örülnétek, így érdemes véletlenül megmutatni a párotoknak is, hogy legyen egy kis ihlete ezzel kapcsolatban.

ajandek_cartoon.jpg

MASSZÁZS OLAJ

Mennyei illatok, sikamlós örömök, melyeket akár intim olajként is tudsz használni, mivel nem tartalmaz semmi károsat, és teljes mértékben vegán, bőrbarát termék, ami teljes mértékben beszívódik a bőrbe, tehát nem is tocsog tőle majd minden.. (sajnos a legtöbb masszázs olajól tocsog -.- )

natics_lamour.jpg

A Natics.hu - n tudod beszerezni.

PARFÜM

Egy izgalmas illatnak ki tud ellenállni? Az illatok nagyban befolyásolják a párválasztást az embereknél, hisz az egyik érzékszervünket - a szaglásunkat - is el lehet csábítani. 

NŐKNEK:

Chloé Les Minis - 20 milis kompakt parfümök mini táskákba is. 3 illat kapható újra 20 milis kiszerelésben: Signature EDT, Signature EDP, és a Nomade.

Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything - Az illat azamatos körtével és narancsfavirággal bontakozik ki, melyet a tonkabab tesz különlegessé.

Carolina Herrera Good Girl - A jázminos illat évek óta hódít, és most fekete, és vörös kiszerelésben is kapható a gyönyörű cipellő

Michael Kors Wonderlust - A gyümölcsös, virágos illat érzéki utazásra viszi viselőjét. A szegfű és a szantálfa találkozása egy kifejezetten egzotikus illatot alkotott meg.

parfum_ajanlo_valentin_nap_blogozine.jpg

FÉRFIAKNAK

Issey Miyake L’Eau Super Majeure d’Issey - merész és frissítő illat, melyet a tengeri só és a napégetett fa illata inspirált. A pacsulis, ámbrás alapillatot egy rozmaringos, zsályás, fekete sós, tonkababos, vanilíás illat teszi teljessé. Dögös :)

Hugo Boss Boss Bottled - Klasszikusnak mondható illat a maga 17 évével, de karizmatikussága a csúcson tartja. Nemhiába az egyik legjobban értékesített parfüm a világon :) . Keleties fougere illat, melyet az alma, muskátli és fahéj jegyei tesznek egyedivé és tökéletes választássá minden sikeres férfi számára.

Calvin Klein Obsessed - Különleges illat, melyet mind a nők, mind a férfiak viselhetnek, hisz mindkét nem számára jól áll. A grapefruit, szecsuáni bors, kardamon egy balzsamos szuharral, és cédruslevéllel egészül ki, melyet a pacsuli, fekete vanília, és ambroxán triója zár.

SZÓJAGYERTYA

A masszázsolajhoz hasonlóan ez is teljesen magyar készítésű termék. Gyönyörű és illatos szójagyertyák hosszú ideig illatoznak, és 100%-ban elégnek miközben isteni illatot ontanak magukból. Kérheted akár névreszólóan is.

greenway_desing_blogozine_valentin_nap.jpg

A greenwaydesign.hu-n tudod beszerezni.

SZEXI FEHÉRNEMŰ

A dögös fehérneműk mindig jó választásnak számítanak, hisz ez az, melyet nem csak a nők, de a férfiak is élveznek :) Nincs olyan márka, amelyik ne hozta volna ki a valentin-napi kollekcióját. 

Kattints a képre és nézd végig a galériát:

A fehérneműk a Victoria's Secret, az Intimissimi, és a Honey Birdette valentin-napi kampányából vannak. 

CIPŐK

A nők és a cipők misztikus kapcsolatban állnak egymással. Olyanok, mint a fehérneműk. Sosincs elég belőlük :) 

A Shoehoo Valentin-napi kollekciója pedig a dögös képeivel erre mutat rá.

Kattints a képre és nézd végig a cipelőket:

A Shoehoo.hu-n tudod beszerezni őket.

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');